banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Galatasaray geç açıldı, tam açıldı

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçı ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-1 kazandı. Sarı-Kırmızılıların golleri Bilal, Chedjou, Yasin ve Burak'tan gelirken konuk ekibin tek golünü El Kabir kaydetti.

17 Ekim 2015 Cumartesi 22:14
Galatasaray geç açıldı, tam açıldı
banner321
Galatasaray geç açıldı, tam açıldı
Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçı ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-1 kazandı. Sarı-Kırmızılıların golleri Bilal, Chedjou, Yasin ve Burak'tan gelirken konuk ekibin tek golünü El Kabir kaydetti.

GALATASARAY 4 - 1 GENÇLERBİRLİĞİ

STAT: TT Arena
HAKEMLER: Çağatay Şahan, Volkan Narinç, Cevdet Kömürcüoğlu

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Hakan, Chedjou, Carole, Selçuk, Bilal, Jose Rodriguez (Dk.46 Yasin), Sneijder (Dk.79 Emre Çolak), Podolski, Umut (D.84 Burak Yılmaz)
GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Ahmet Oğuz, Ahmet Çalık, Kulusic, Latovlevici, Doğa (Dk.10 Skulason), Dimitriadis, Djalma (Dk.67 İrfan Can Kahveci), Spelmann (Dk.46 Tomic), Stancu, El Kabir

SARI KARTLAR: Carole, Selçuk (Galatasaray), Spelmann, Latovlevici (Gençlerbirliği)

GOLLER: Dk.50 Bilal Kısa, Dk.54 Chedjou, Dk.67 Yasin, Dk.86 Burak Yılmaz (Galatasaray), Dk.37 El Kabir (Gençlerbirliği)
Lig'e verilen Milli aranın ardından Lig'in dirençli ekiplerinden Gençlerbirliği'ni konuk eden Galatasaray, ilk kez parçalı forma ve parçalı şort kombiniyle sahaya çıktı.

Karşılaşmaya daha istekli başlayan taraf Sarı-Kırmızılılar oldu. 3. dakikada Podolski'nin ara pasında ceza sahasında topla buluşan Umut'un şutu Gençlerbirliği  kalecisi Hodf'a çarparak dışarı çıktı.

Gençlerbirliği 12. dakikada tehlikeli geldi. Galatasaraylı taraftarların yüreklerini ağızlarına getiren pozisyonda başkent ekibinde Stancu'nun direkten dönen şutu Djalma'nın önünde kaldı. Kaleyi boş bulan Djalma, müsait pozisyonda topu dışarı gönderdi.

Arena'da ilk yarım saat geride kalırken sahada Galatasaray'ın oyun anlamında mutlak üstünlüğü vardı. Oyunu konuk ekibin yarı sahasına yıkan Sarı-Kırmızılılar yakaladıkları yüksek pas yüzdesi ile göz doldurdu.

Gençlerbirliği, 38. dakikada deplasmanda 1-0 öne geçti. Galatasaraylı futbolcuların faul beklediği pozisyonda Djalma'nın ara pasıyla topla buluşan El Kabir, Muslera'dan da sıyrılarak topu ağlara gönderdi. Kalan dakikalardan gol sesi çıkmayınca ilk 45 dakika Gençlerbirliği'nin bir farklı üstünlüğü ile sona erdi.

Galatasaray 2. yarıya fırtına gibi başladı. Jose Rodriguez'in yerine oyuna giren Yasin sol kanatta harikalar yaratırken Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencileri sol kanadı aktif olarak kullanmaya başladı.

Galatasaray ikinci 45 dakikadaki tempolu oyunu ile aradığı golü Bilal'le buldu. Tecrübeli futbolcu, 49. dakikada Chedjou'nun sol kanattan ortasında sert bir kafayla topu ağlara gönderdi ve Galatasaray forması ile Lig'deki ilk golünü kaydetti:1-1.

Chedjou, Chedjou, Chedjou!

Selçuk İnan'ın ortasında çok iyi yükselen Chedjou, 54. dakikada ağları sarstı ve takımını 2-1 öne geçirdi. Kamerunlu futbolcu, 4 dakikada bir asist yapıp bir de gol attı.

Galatasaray golden sonra da istekli oyununa devam etti. Sağlı sollu ataklarla rakip takım savunmasına sıkıntılı anlar yaşatan Aslan'ın 3. golü bulması da uzun sürmedi. 67. dakikada Sabri Sarıoğlu'nun uzun pasında kaleye yakın bir noktada topla buluşan Yasin Öztekin, kalecinin bacakları arasından ağları havalandırdı ve farkı 2'ye çıkardı:3-1.

Karşılaşmada son sözü Burak Yılmaz söyledi. Yaşadığı sakatlık probleminin ardından sahalara dönen golcü oyuncu 84. dakikada Umut'un yeride oyuna dahil oldu ve bu maçı da boş geçmedi. 86. dakikada rakibinin müdahalesiyle ceza sahası içerisinde yerde kalan tecrübeli oyuncu verilen penaltı kararında da topun başına geçerek ağları havalandırdı ve maçın skorunu tayin etti:4-1.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV