banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Galatasaray Trabzonspor maçı canlı anlatım

Ligin bitimine iki hafta kala 19. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, Trabzonspor maçının ardından lig kupasını alacak.

19 Mayıs 2013 Pazar 02:48
Galatasaray Trabzonspor maçı canlı anlatım
banner304
Galatasaray Trabzonspor maçı canlı anlatım
Ligin bitimine iki hafta kala 19. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, Trabzonspor maçının ardından lig kupasını alacak.


 90. Dk: + 3 dakika içinde gol olmayınca Şampiyon Galatasaray rakibi Trabzonspor'u 2-0 mağlup ederek sezona galibiyetle veda ediyor.

NOT: KARABÜKSPOR FENERBAHÇE'Yİ 3-2 MAĞLUP EDEREK LİGDE KALMAYI GARANTİLEDİ. DÜŞEN TAKIM İBB OLDU

89. Dk: Bordo mavililer, rakip yarı alandan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına gelen ortayı savunma uzaklaştırdı.

87. Dk: Türk Telekom Arena'da maçın son dakikalarına girildikçe coşku daha da artıyor.

86. Dk: Bu dakikayı Galatasaraylı oyuncuların kendi aralarında paslaşmalarıyla geride bıraktık.

79. Dk: Hızlı gelişen Trabzonspor atağında Olcan, sağ kanattan topu ceza alanı yakınına kadar taşıdı ve pasını ceza yayındaki Soner'e verdi. Soner, ayak içi plase vuruşunu yaptı ama top direğin dibinden dışarıya gitti.

77. Dk: Bu dakika itibariyle topla oynama oranlarında Galatasaray'ın Trabzonspor'a oranla %56'ya %44 üstünlüğü bulunuyor.

NOT: Kasımpaiaspor İBB karşısında skoru 2-1 yapıyor. Bu skor ile İBB lig'den düşen 3. takım oluyor...

75. Dk: Kazanılan korner sonrası topun başına geçen isim Olcan Adın oluyor. Olcan Adın'ın sol kanattan kullandığı korner sonrası ceza sahası içinde Mustafa Yumlu topa iyi vuramayınca topu Galatasaray defansı tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

73. Dk: : Gelişen Trabzonspor atağında uzaklardan şansını deneyen isim Olcan Adın oluyor. Fakat Fernando Muslera topu rahat bir şekilde kontrol ediyor.

NOT: KDÇ rakibi Fenerbahçe karşısında skoru 3-2 getirdi.

68. Dk: Hızlı gelişen Galatasaray atağında defanstan topla çıkan Semih Kaya'ya Marek Cech faul yapıyor. Hakem Hüseyin Göçek sarı kartını Marek Cech'e gösteriyor.

67. Dk: Gelişen Trabzonspor atağında topla buluşan Olcan Adın pasını Marek Cech'e veriyor. Marek Cech ceza sahası dışı sol çaprazdan şutunu çekiyor. Fakat top Galatasaray defansına çarparak uzaklaşıyor.

63. Dk: Etkili gelişen Galatasaray atağında sol kanatta buluşan Burak, ceza alanına girdi ama Mustafa'dan sıyrılamadı. Bir önceki pozisyonda Selçuk'a faul yapan Zokora, sarı kart gördü.

62. Dk: Gelişen Trabzonspor atağında sol kanatta topla buluşan Cech, ceza alanına ortasını yaptı ama kaleci Muslera, kale sahası içinde topu kontrol etti.

61. Dk: Bu dakika itibariyle topla oynama oranlarında Galatasaray'ın Trabzonspor'a oranla %55'e %45 üstünlüğü bulunuyor.

59. Dk: Gelişen Trabzonspor atağında topla buluşan Olcan Adın pasını yanındaki takım arkadaşı Marek Sapara'ya veriyor. Ceza sahası dışı sağ çaprazdan Marek Sapara şutunu çekiyor. Fakat top farklı şekilde auta gidiyor.

NOT: Karabükspor rakibi Fenerbahçe karşısında 2-1 öne geçiyor.

57. Dk: Galatasaray, sol kanattan köşe gönderine yakın bir noktadan taç kullandı. Ardından kısa paslarla top Galatasaray yarı alanına kadar geldi.

56. Dk: Trabzonspor, rakip yarı alandan sol kanattan serbest vuruş kullandı. Sapara, ceza alanına ortasını yaptı. Gelen topu kale sahası içinde Muslera, uzaklaştırdı.

55. DK: Bu dakikayı her iki takımın orta alanda karşılıklı top kayıplarıyla geride bıraktık.

Hızlı gelişen Galatasaray atağında Amrabat, pasını Burak'ın önüne attı. Burak topla buluştu ve ceza alanına girdi. Soğukkanlı bir şekilde sol ayağıyla şutunu çeken Burak topu ağlarla buluşturdu.

GOOOOLLLLLLL: Burak Yılmaz ile Galatasaray 2-0 öne geçiyor.

51. Dk: Hızlı gelişen Trabzonspor atağında topla buluşan Paulo Henrique pasını Olcan Adın'a veriyor. Ceza sahası dışı kaleyi cepheden gören kısımdan Olcan Adın şutunu çekiyor. Top direğe çarparak auta gidiyor.

NOT: Karabükte Fenerbahçe Ahmet İlhan'ın golü ile 1-0 önde götürdüğü maçta 2-1 geri düştü ve bu skor ile maç biterse Karabükspor lig'de kalan takım olurken İBB ligden düşen takım oluyor.

48. dakika: Trabzonspor ilk değişiklik hakkını kullanıyor. Oyundan Adrian Mierzejewski çıkarken , yerine Olcan Adın oyuna dahil oluyor. Trabzonspor ikinci oyuncu değişiklik hakkını kullanıyor. Oyundan Giray Kaçar çıkarken , yerine Marek Cech oyuna dahil oluyor.

46. Dk: Hakem Hüseyin Göçek'in düdüğüyle karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi takım Galatasaray başlıyor.

İLK YARI: Galatasaray: 1 - Trabzonspor:  0

Dk. 45: Uzatma dakikalarının sona ermesi ile hakem ilk yarıyı bitiriyor.

44. Dk: Gelişen Trabzonspor atağında sol kanatta topla buluşan Ondrej Celustka oluyor. Ondrej Celustka'nın verdiği pas sonrası ceza sahasına girmeden Yasin Öztekin ofsayta yakalanıyor.

İlk yarının son dakikalarında Trabzonspor tamamen kapanmış durumda savunma yapıyor. +2 dk normal süreye ilave edildi.

42. Dk: Giray Kaçar, bu pozisyonun ardından bir sakatlık geçirdi ve şuan tedavisi yapılıyor. Oyun şuan durmuş durumda.

Galatasaray takımında sakatlık geçiren Felipe Melo oyuna devam edemiyor Nordin Amrabat oyuna giriyor.

37. Dk: Galatasaray'da Brezilyalı oyuncu Melo, bir sakatlık geçirdi ve şuanda tedavisi yapılıyor.

Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Hamit, çok güzel bir pasla topu ceza alanı içindeki Eboue'ye verdi. Eboue, pasını penaltı noktası yakınlarındaki Burak'a verdi. Burak'ın şutu kaleci Tolga'dan döndü ve sol tarafa gitti. Kale sahasına çok yakın bir noktada boşta kalan topu sert bir şut çeken Riera, topu ağlara gönderdi.

34. Dk: GOOOOOL Rierra'nın golü ile Galatasaray 1-0 öne geçiyor

31. Dk: Gelişen Trabzonspor atağında sağ kanatta Adrian Mierzejewski pasını takım arkadaşı Paulo Henrique'ye veriyor. Fakat hakem Hüseyin Göçek , Paulo Henrique'nin ofsaytta olduğunu belirten düdüğü çalıyor.

NOT: Fenerbahçe rakibi Karabükspor karşsında 1-0 öne geçti. Gol: Mehmet topuz

29. Dk: Kazanılan korner sonrası topun başına geçen isim Selçuk İnan oluyor. Sağ kanattan Selçuk İnan'ın yaptığı ortayı Mustafa Yumlu karşılayarak uzaklaştırıyor.

28. Dk: Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Emre, ceza alanına ortasını yaptı. Gelen topa savunma ters bir vuruş yaptı ve top kornere gitti.

NOT: Akhisarspor Orduspor karşısında 1-0 öne geçti

26'Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek, oyunu durdurdu ve kısa bir su molası verdi.

22. Dk: Bir önceki pozisyondan hemen sonra hızlı gelişen Trabzonspor atağında Adrian, topu ceza alanı önüne kadar taşıdı ve pasını sol çaprazdaki Aykut'a verdi. Aykut topa gelişine vurdu ama top kaleci Muslera'da kaldı.

21. Dk: Trabzonspor'da Aykut, ceza alanı dışında Burak'ın hatalı pası sonucu topla buluştu ve kaleye çok sert bir şut gönderdi ama Muslera topu kontrol etti.

19. Dk: Bir başka bordo mavili ekibin atağında bu kez Adrian ceza alanı dışında topla buluştu ve ceza alanına hareketlendi ama son anda Melo topa kayarak müdahale etti.

15. Dk: Gelişen Galatasaray atağında orta alanda topla buluşan Felipe Melo pasını Selçuk İnan'a veriyor. Daha sonra Selçuk İnan önündeki takım arkadaşı Hamit Altıntop'u görüyor. Hamit Altıntop ceza sahası dışı kaleyi cepheden gören kısımdan şutunu çekiyor. Fakat top az farkla auta gidiyor.

13. Dk: Trabzonspor hızlı çıkmaya çalışırken Didier Zokora topu Emre Çolak'a kaptırıyor. Ceza sahası dışı sol kanattan Emre Çolak'ın yaptığı ortayı Trabzonspor defansı karşılıyor.

12. Dk: Galatasaray atağında topla buluşan Emre Çolak pasını takım arkadaşı Didier Drogba'ya veriyor. Didier Drogba ceza sahası dışı hafif sol çaprazdan şutunu çekiyor. Fakat top kaleci Tolga Zengin'de kalıyor.

11. Dk: Trabzonspor atağında topla buluşan Adrian Mierzejewski pasını sağ kanattaki Yasin Öztekin'e veriyor. Fakat yardımcı hakem bayrağını kaldırıyor.

10. Dk: Bu dakikayı her iki takımın orta alanda yaptıkları karşılıklı pas kayıplarıyla geride kaldı

8. Dk: Orta alanda topla buluşan Mustafa Yumlu, rakip ceza alanına uzun bir top gönderdi ama top doğrudan kaleci Muslera'ya geldi

7. Dk: Gelişen Galatasaray atağında sol kanatta topla buluşan Riera, ceza sahasındaki Drogba'ya pasını verdi. Drogba, çok sert bir şut çekti, Tolga son anda topu kornere gönderdi.

5. Dk: Trabzonspor'da Yasin, sol kanatta topla buluştu ve çalımlarla rakiplerinden sıyrıldı. Ardından ceza alanındaki Henrique'ye pasını attı ama savunma topu uzaklaştırdı.

4. Dk: Bu kez gelişen Galatasaray atağında rakip ceza alanı dışında topla buluşan Melo, kaleye çok sert bir şut çekti ama top Tolga'da kaldı.

3. Dk: Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Sapara ceza alanına yerden ortasını yaptı ama Riera topu uzaklaştırdı.

1. Dk: Hakem Hüseyin Göçek'in düdüğüyle karşılaşmaya konuk ekip Trabzonspor başlıyor

MAÇTAN ÖNCESİ NOTLAR

Karadeniz temsilcisini en son 18 Ekim 2009’da Ali Sami Yen’de 4-3 yenen Cim Bom, sonrasında Arena’daki 3 maçı da kazanamadı. Aslan, rakibine 2010-2011’de tek golle mağlup olurken, geçen sezon oynanan iki maç ise 1-1 ve 0-0’lık skorlarla sonuçlanmıştı. Ayrıca Galatasaray, rakibini bu akşam yenemezse, 3 puanlı ve 18 takımlı sistemde 2006-07’de 70 puanla en az puanlı şampiyon Fenerbahçe’nin bu unvanını elinden almış olacak.

'Ev sahibi takımda kırmızı kart cezalısı olan Sabri Sarıoğlu bu maçta forma giyemezken ,deplasman takımı Trabzonspor’da ise kadroya alınmayan Onur Recep Kıvrak , Emerson Conceicao , Souleyman Bamba ve Marc Janko’nun yanı sıra sarı kart cezalısı Volkan Şen bu maçta forma giyemeyecekler.

Galatasaray'da Burak Yılmaz gol krallığı için sahaya çıkacak. 23 golle en yakın rakibi Kasımpaşalı Uche'nin (19) dört gol önünde yer alan yıldız oyuncu , bu akşam rakibine geçilmezse üst üste 2. kez Süper Lig Gol Kralı olacak. Geçen sezon Trabzonspor'da da 33 golle kral olan Burak Yılmaz , tacı yine giyerse Tanju Çolak'tan sonra 2 farklı takımda bu onuru elde eden 2. futbolcu olma unvanını elde edecek.

Galatasaray ile Trabzonspor, bu akşam yapacakları maçla birlikte 115'inci kez karşı karşıya gelecek. TT Arena'da bu akşam saat 19:05'te başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.
       
İki ekip arasında, Trabzonspor'un lige yükseldiği 1974-75 sezonunda başlayan rekabette yapılan resmi ve özel 114 karşılaşmanın 51'ini Galatasaray, 36'sını Trabzonspor kazanırken, 27 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

İLK 11'LER BELLİ OLDU

G.SARAY: Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Semih Kaya, Dany Nounkeu, Albert Riera, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Emre Çolak, Burak Yılmaz, Didier Drogba.

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Cech, Soner, Zokora, Yasin, Olcan, Adrian, Halil
       
Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere geride kalan karşılaşmalarda Galatasaray 148, Trabzonspor ise 123 kez gol sevinci yaşadı.
  
LİGDE DE GALATASARAY ÖNDE       
Galatasaray, lig maçlarında galibiyetlerde rakibi Trabzonspor'un 10 farkla önünde bulunuyor.Ligde yapılan 79 karşılaşmanın 34'ünü "Cim Bom" kazanırken, 24 maçta gülen taraf Karadeniz ekibi oldu, 21 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.
       
Lig maçlarında Galatasaray 101, Trabzonspor ise 86 gol attı.
       
Sezonun ilk yarısında Trabzon'da yapılan maç golsüz sona erdi.
       
TRABZONSPOR 5 MAÇTIR KAZANAMIYOR       
Trabzonspor, Galatasaray ile oynadığı son 5 maçı da kazanamadı.
       
Galatasaray karşısında son galibiyetini 2010-2011 sezonunda İstanbul'da, sarı-kırmızılı takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta 1-0'lık sonuçla alan Karadeniz temsilcisi, daha sonraki 5 maçtan 2'sini yitirdi, 3'nüde berabere kaldı, galibiyet elde edemedi.
       
Geçen sezon Lig Grubu'nda yapılan maçlarda Galatasaray, Trabzon'da 3-0 galip gelirken, İstanbul'daki karşılaşma 1-1 bitti. Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda ise Galatasaray deplasmanda 4-2 kazandı, İstanbul'daki maç 0-0 bitti. Bu sezonun ilk yarasında Trabzon'da yapılan lig maçını da golsüz sonuçlandı.
       
İSTANBUL'DAKİ LİG MAÇLARI       
İki ekip arasında İstanbul'da yapılan lig karşılaşmalarında Galatasaray, galibiyet sayısında rakibine büyük üstünlük kurdu.
       
Trabzonspor, İstanbul'daki 39 lig maçında Galatasaray'ı yalnızca 8 kez yenerken, "Cim Bom" bordo-mavilileri 20 kez mağlup etmeyi başardı. İstanbul'daki 11 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
       
Galatasaray'ın İstanbul'daki 52 golüne karşılık, Trabzonspor 39 gol kaydetti.
       
İstanbul'da geçen sezon yapılan Süper Final şampiyonluk Grubu maçı golsüz bitti.
       
İSTANBUL'DA SOM 8 MAÇTA 1 KEZ KAZANDI       
Trabzonspor, Galatasaray ile deplasmanda yaptığı son 8 lig maçından sadece 1'ini kazanabildi.
       
Sarı-kırmızılı ekip karşısında 10 Nisan 2005 tarihinde Miroslaw Szymkowiak ve Gökdeniz Karadeniz'in golleriyle 2-0'lık sonuçla galip gelen bordo-mavili ekip, daha sonra Ali Sami Yen Stadı'nda yaptığı 5 lig maçından da mağlup ayrılmıştı. İki takım arasında 2010-2011 sezonunda Türk Telekom Arena'da, sarı-kırmızılı takımın cezası nedeniyle seyircisiz yapılan maçı Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın golüyle 1-0 kazanarak, 6 yıllık deplasman galibiyetini hasretini bitirdi. Geçen sezon ise Lig Grubu'ndaki randevu 1-1, Süper Final Şampiyonluk Grubu'ndaki karşılaşma ise 0-0 tamamlandı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV