banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
06 Mayıs 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Galatasaray'dan bir transfer daha.

Daha önce Trabzonspor'dan Selçuk İnan'ı kadrosuna katan Galatasaray, şimdi de Ceyhun Gülselam'ı transfer etti.

11 Haziran 2011 Cumartesi 20:36
Galatasaray'dan bir transfer daha.
banner264
Galatasaray'dan bir transfer daha.

Daha önce Trabzonspor'dan Selçuk İnan'ı kadrosuna katan Galatasaray, şimdi de Ceyhun Gülselam'ı transfer etti.

Galatasaray, prensipte anlaştığı ve dün akşam İstanbul'a gelen Ceyhun Gülselam ile bugün 3 yıllık sözleşme yaptı. Gülselam bir çok kulübün transer listesindeydi.


Genç oyuncu bugün 12.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelirken, yöneticiler ve Teknik Direktör Fatih Terim ile görüştü. Görüşmenin ardından imzaların atıldığı ve Ceyhun Gülselam'ın 3 yıllık sözleşmeye imza attıktan sonra 14.00 gibi tesislerden ayrıldı.

6 NUMARA

Daha önce Trabzonspor'dan Selçuk İnan'ı kadrosuna katan Galatasaray, şimdi de Ceyhun Gülselam'ı transfer etti. Milli futbolcu, kendisini 3 yıllığına sarı kırmızı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Gülselam 6 numaralı formayı giyecek.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması giyen 23 yaşındaki genç futbolcu, bu sezon sözleşmesinin sona ermesinin ardından serbest kalmıştı.

Galatasaray, daha önce de Trabzonspor'da sözleşmesi sona eren Selçuk İnan'ı renklerine bağlamıştı. Galatasaray, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, yeni futbolcusuna başarılar diledi.

Kulüpten yapılan açıklama ise şöyle:

"Galatasaray, geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da forma giyen milli oyuncu Ceyhun Gülselam ile 3 yıllığına kesin anlaşmaya varmıştır. Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz."

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Galatasaray'ın yeni transferi Ceyhun Gülselam, Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Ceyhun Gülselam'ın çeşitli sağlık kontrolleri ve testleri Medical Park Hastanesi’nin uzman doktorları tarafından yapıldı.

SELÇUK İNAN DA SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Galatasaray’ın prensip anlaşmasına vardığı milli oyuncu Selçuk İnan da, Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Selçuk İnan’ın çeşitli sağlık kontrolleri ve testleri Medical Park Hastanesi’nin uzman doktorları tarafından gerçekleştirildi.




 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV