banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Gaziantepspor'a Baskın Şoku

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ile Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda Gaziantepsporlu yöneticiyi gözaltına aldı.

02 Nisan 2012 Pazartesi 13:03
Gaziantepspor'a Baskın Şoku
banner304
Gaziantepspor'a Baskın Şoku
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ile Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda Gaziantepsporlu yöneticiyi gözaltına aldı.


Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ile Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan eş zamanlı operasyonda 46 Gaziantepsporlu yönetici gözaltına alındı.

Aralarında kulüp çalışanlarının da bulunduğu şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Yaklaşık 2 ay önce Mali Suçları Araştırma Kurumu (MASAK) tarafından başlatılan operasyonda Gaziantepspor ve yöneticilerine ait işyerlerine baskın düzenlenmiş ve çeşitli belgelere el konulmuş bu belgeler incelenmek üzere götürülmüştü.

Başkan İbrahim Kızıl gözaltında

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda harekete geçen ekipler, kulüp yönetici ve çalışanlarını evlerinde gözaltına aldı. Zanlılar, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl’ın ise İstanbul’da gözaltına alındığı ve Gaziantep’e getirileceği belirtildi. Gözaltına alınan yöneticiler arasında yeni ve eski yönetim kurulunda yer alanlarında bulunduğu kaydedildi.

Kasım ayında da, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından polis gözetiminde kulübe ait hesaplar Celal Doğan Tesisleri’nde incelemeye alınmıştı.

Operasyonun, MASAK’ın Gaziantepspor Kulübü’ne yönelik başlattığı soruşturma kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gerçekleştirildiğibildirildi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV