banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Halil Dervişoğlu'nun dünyası başına yıkıldı

Yaz transfer döneminde Galatasaray'a transfer olan ve sarı-kırmızılı kulüpte istediğini bulamayan Halil Dervişoğlu zor günler geçiriyor. Milli oyuncunun büyük bir pişmanlık içerisinde olduğu öğrenildi. İşte Halil Dervişoğlu haberinin detayları.

07 Aralık 2023 Perşembe 11:36
Halil Dervişoğlu'nun dünyası başına yıkıldı
banner266
Tam bir kabus! Halil Dervişoğlu'nun dünyası başına yıkıldı...

Yaz transfer döneminde Galatasaray'a transfer olan ve sarı-kırmızılı kulüpte istediğini bulamayan Halil Dervişoğlu zor günler geçiriyor. Milli oyuncunun büyük bir pişmanlık içerisinde olduğu öğrenildi. İşte Halil Dervişoğlu haberinin detayları...
Yaz transfer döneminde yaptığı transferlerle adından söz ettiren Galatasaray'da tutmayan transferlerden biri de Halil Dervişoğlu. Beşiktaş'ın teklifini reddederek son anda Galatasaray'a transfer olan milli oyuncu büyük bir pişmanlık yaşıyor.

HALİL DERVİŞOĞLU BİN PİŞMAN OLDU

İngiltere Premier Lig'de Brentford forması giyen ve yaz transfer döneminde eski kulübü Galatasaray'ın yolunu tutan Halil Dervişoğlu büyük bir kriz yaşıyor. 24 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş ile imza aşamasına kadar gelmiş ancak Galatasaray'ın devreye girmesiyle sarı-kırmızılı kulübün yolunu tutmuştu. Galatasaray'da istediği süreyi bulamayan santrafor oyuncusunun Beşiktaş'a transfer olmayarak büyük bir pişmanlık yaşadığı öğrenildi.
ARA TRANSFER DÖNEMİNDE AYRILMAK İSTİYOR

Halil Dervişoğlu, ara transfer döneminde kulüpten ayrılmak istediği ve bu konu hakkında yönetimle görüşmelere başladığı kaydedildi. Teknik direktör Okan Buruk'un kendisini Şampiyonlar Ligi'nde kadroya dahil etmemesinden dolayı Halil'in bu kararı çok önceden aldığı iddia edilmişti.

BU SEZON RAKAMLARI

Halil Dervişoğlu, bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 10 maçta sadece 138 dakika süre buldu. Milli oyuncu, bu sürelerde 2 gol atarak skora etki etti.





beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV