banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
06 Mayıs 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Hedef Melo&Demba Ba!

Aslan’ın, Felipe Melo’nun yanı sıra golcü oyuncu Demba Ba’nın transferini bu hafta içinde duyurması bekleniyor...

25 Haziran 2012 Pazartesi 10:37
Hedef Melo&Demba Ba!
banner265
Hedef Melo&Demba Ba!
Aslan’ın, Felipe Melo’nun yanı sıra golcü oyuncu Demba Ba’nın transferini bu hafta içinde duyurması bekleniyor...

Transfer konusunda bu hafta içinde önemli adımlar atmak isteyen G.Saray, Melo ve Demba Ba’da sona yaklaştı. Şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Melo’nun alınması için Juventus ile anlaşma sağlanırken, sambacı da alacağı ücret konusunda ikna edildi.

TRANSFERLER ARKA ARKAYA GELECEK
Gündemdeki bir diğer isim Demba Ba için de girişimlerini sürdüren Cimbom, Senegalli oyuncunun sözleşmesinde bulunan ‘8 milyon 500 bin Euro’ya serbest kalır’ maddesini kullanmayı planlıyor. Bu iki oyuncuyu çok isteyen G.Saray’ın bu hafta içinde bombaları patlatması bekleniyor. Aslan, Assaidi transferini yönetimden iki ayrı kişinin oyuncuya farklı teklif sunması nedeniyle dondurma kararı almış, Amrabat’tan ise Kayseri’nin 15 milyon Euro istemesi nedeniyle vazgeçmişti.
HTspor

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV