banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Hedef yeniden Sofyan Amrabat

Ara transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray, geçtiğimiz yaz gündemine gelen Sofyan Amrabat'ı kadrosuna katmak istiyor. Sarı-kırmızılılar, Manchester United'da gözden çıkarılan Faslı yıldız için fırsat kolluyor. İşte detaylar...

03 Ocak 2024 Çarşamba 11:20
Hedef yeniden Sofyan Amrabat
banner263
Galatasaray harekete geçti! Hedef yeniden Sofyan Amrabat

Ara transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray, geçtiğimiz yaz gündemine gelen Sofyan Amrabat'ı kadrosuna katmak istiyor. Sarı-kırmızılılar, Manchester United'da gözden çıkarılan Faslı yıldız için fırsat kolluyor. İşte detaylar...
Galatasaray, yaz transfer döneminde de gündeme gelen ancak Manchester United'a imza atan Sofyan Amrabat'ı kadrosuna katmak istiyor.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Manchester United'ın sezon başında 30 milyon Euro'ya Fiorentina'dan transfer ettiği Faslı futbolcu, İngiliz devinde şu ana kadar beklentileri karşılayamadı.

FIRSATI DEĞERLENDİRMEK İSTİYOR

Orta sahaya yeni takviyeler yapmak isteyen Premier Lig ekibi, Amrabat'ı gözden çıkarmış durumda. Galatasaray cephesi de bu fırsatı değerlendirip uygun bir maliyetle orta sahasını güçlendirmeyi hedefliyor.

SOL BEKTE OYNAMIŞTI

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray'a karşı da görev yapan Sofyan Amrabat, takımdaki eksikler nedeniyle sol bekte forma giymiş, ancak sarı-kırmızılı hücum oyuncularını durdurmakta zorlanmıştı.
OKAN BURUK'UN PLANI

Galatasaray'ın hocası Okan Buruk ise orta alanda çok iyi bir performans sergileyen Amrabat'ı Torreira'nın yanında kullanıp merkezi güçlendirmeyi planlıyor. Faslı yıldız defansif özellikleri kadar top tekniği ve uzak mesafeye adrese teslim paslarıyla da dikkat çekiyor.

AĞABEYİ GALATASARAY'DA OYNADI

Sofyan Amrabat aynı zamanda bir dönem Galatasaray forması giyen kanat oyuncusu Nordin Amrabat'ın da kardeşi.

AFRİKA KUPASI'NA GİDECEK

Sarı-kırmızılı takıma transfer olmaya sıcak bakan 27 yaşındaki futbolcu, önümüzdeki günlerde Fas Milli Takımı formasıyla Afrika Kupası'nda yer alacak ve ocak ayındaki kulüp maçlarında görev alamayacak.






web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV