banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Icardi'ye Real kancası

İtalyanlar, sakatlıklarla boğuşan Real Madrid'in, Cim-Bom'un Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye talip olduğunu yazdı. Ancelotti'nin de istediği 30 yaşındaki golcü için teklif ise 15 milyon euro.

23 Kasım 2023 Perşembe 09:16
Icardi'ye Real kancası
banner229
Icardi'ye Real kancası
İtalyanlar, sakatlıklarla boğuşan Real Madrid'in, Cim-Bom'un Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye talip olduğunu yazdı. Ancelotti'nin de istediği 30 yaşındaki golcü için teklif ise 15 milyon euro.
Kısıtlı rotasyonu olan hücum hattında Vinicius'u da sakatlığa kurban veren Real Madrid'in, Cim-Bom'un Arjantinli golcüsü Icardi için düğmeye bastığı iddia edildi. İtalyan Tuttumercato'nun haberine göre; gol yollarında sağlam bir alternatif arayan Carlo Ancelotti, ara transfer için yönetime Icardi'yi istediğini iletti. Eflatun-Beyazlılar'ın, Arjantinli yıldız için Aslan'ın kapısını 15 milyon euroluk bir teklifle çalacağı öne sürüldü. Haberde, Carlo Ancelotti'nin 2018-19'da İtalyan ekibi Napoli'yi çalıştırdığı dönemde de Arjantinli golcüyü istediğine vurgu yapıldı. Serie A'da o sezonu Ancelotti'nin Napoli'si 2. sırada, Icardi'li Inter ise 4. sırada bitirmişti. Sarı-Kırmızılı formayla tüm kulvarlarda 46 maça çıkan Mauro Icardi, 38 gol ve 11 asistle oynadı. Sampdoria, Inter, PSG ve G.Saray'da oynayan Arjantinli, kariyer toplamında 427 maçta 238 gol ve 54 asist istatistiklerini yakaladı.




Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: Icardiye Real Kancası

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV