banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

18 Nisan 2024 Perşembe

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Kadıköy'de bir Fenerbahçe klasiği

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında konul ettiği Beşiktaş'ı 90. dakikada Sow'un attığı golle 1-0 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler Kadıköy'de Beşiktaş'a karşı yenilmezlik serisini 10 yıla çıkarttı.

23 Mart 2015 Pazartesi 00:18
Kadıköy'de bir Fenerbahçe klasiği
banner264
Kadıköy'de bir Fenerbahçe klasiği
Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında konul ettiği Beşiktaş'ı 90. dakikada Sow'un attığı golle 1-0 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler Kadıköy'de Beşiktaş'a karşı yenilmezlik serisini 10 yıla çıkarttı.

FENERBAHÇE 1 - 0 BEŞİKTAŞ
STAT: Şükrü Saraçoğlu
HAKEMLER:  Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
FENERBAHÇE: Volkan, Mehmet Topuz, Alves, Egemen, Caner, M.Topal, Emre, Meireles (Dk.35 Sow), Kuyt (Dk.50 Diego), Alper, Emenike (Dk.46 Webo)
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal
BEŞİKTAŞ: Tolga (Dk.44 Günay), Serdar, Necip, Ersan, Motta, Atiba, Veli, Gökhan Töre, Tolgay (Dk.72 Olcay), Sosa (Dk.80 Sosa), Demba Ba
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic
GOL: Dk.90 Sow (Fenerbahçe)
SARI KARTLAR: Diego (Fenerbahçe), Veli Kavlak, Motta (Beşiktaş)

Beylikdüzü Tabela

Kadıköy'de derbi Beşiktaşlı futbolcuların vuruşuyla başladı.


Karşılaşmanın ilk 5 dakikasında Siyah-Beyazlı ekip pas yaparak Fenerbahçe'nin karşılaşmanın başında baskı kurmasına izin vermedi.

Karşılaşmanın 19. dakikasında Beşiktaş savunmasının arkasına koşu yapan Emenike, son adam olan Necip'in büyük hatasıyla topu aldı ve karşı karşıya pozisyonda topu üstten dışarıya gönderdi.

Bu pozisyondan sonra Nijeryalı yıldız taraftarın yoğun tepkisine maruz kaldı. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Emenike'ye olan tepkiler bir süre daha devam ettikten sonra Nijeryalı oyuncu kenar yönetimine oyundan çıkmak istediğini belirtti.

Emmanuel Emenike, gelen tepkiler üzerine formasını bir anda çıkarttı ve oyundan çıktı. Ardından İsmail Kartal, Emenike'yi yeniden oyun alanına gönderdi.

Bir yandan bu olaylar yaşanırken diğer yandan Slaven Bilic ve Emre Belözoğlu arasında bir gerginlik yaşandı.

Yaşanan bu gerginliklerden sonra oyun tekrar başladı.

40. dakikada Emenike'nin ara pasında Mehmet Topal, sol çaprazdan kaleci Tolga Zengin'le karşı karşıya kaldı. Topal'ın vuruşunu Tolga kurtardı.

Dakikalar 44'ü gösterdiğinde Tolga Zengin sakatlık geçirdi. Tolga'nın oyundan çıkmasıyla kaleyi genç kaleci Günay devraldı.

Kalan dakikalarda da gol sesi çıkmayınca Kadıköy'de olaylı geçen ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya Fenerbahçe Emenike'nin yerine Webo'yla başladı.

54. dakikada sol kanattan ceza alanı ön bölümüne gönderilen topu Volkan uzaklaştırmak istedi ama bunda başarılı olamadı. Ardından topu alan Gökhan'ın uzak mesafeden şut denemesinde Caner'den seken topu Volkan kontrol etti.

85'te Gökhan Töre soldan getirdi, ortasında içeride Olcay Şahan bomboş pozisyonda topa gelişine kötü vurunca Beşiktaş mutlak bir golden oldu. Olcay topu kontrol etmeyi denesi ki zamanı bolca vardı, çok daha rahat bir vuruş yapabilirdi.

90. dakikada Fenerbahçe Sow ile 1-0 öne geçti. Sol kanattan gelişen atakta Webo'ya atılan uzun ve yüksek topu Webo önce kontrol etti, ardından döndü ve ceza alanı içi sağ çaprazındaki Sow'a ortasını yaptı ve Sow da gelişine çok sert vurup topu sağ köşeden ağlara gönderdi.


Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca Fenerbahçe sahadan 1-0 üstünlükle ayrıldı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV