banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Kadıköy'de tarihi gece

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Portekiz'in Benfica takımıyla Kadıköy'de karşılaşacak, tur için avantaj sağlamaya çalışacak.

25 Nisan 2013 Perşembe 09:34
Kadıköy'de tarihi gece
banner322
Kadıköy'de tarihi gece
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Portekiz'in Benfica takımıyla Kadıköy'de karşılaşacak, tur için avantaj sağlamaya çalışacak.
 Avrupa kupaları tarihinde ilk kez yarı finale kalan sarı-lacivertli ekip, rakibi karşısında Kadıköy'deki randevuda seyircisinin de desteğiyle tur için avantajlı skor elde etmek amacında.
 
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Gençlerbirliği karşısında aldığı yenilgiyle bitime 4 hafta kala lider Galatasaray'ın 7 puan gerisine düşen sarı-lacivertli ekip, Avrupa kupalarında elindeki bu önemli fırsatı değerlendirmeye çalışacak.
 
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Sırp hakem Milorad Mazic yönetecek.
 
TEK EKSİK CANER!
 
Benfica maçı öncesi sarı-lacivertli takımda tek eksik, sarı kart cezalısı Caner Erkin.
 
Çeyrek final turunda Lazio ile deplasmanda yapılan maçta gördüğü sarı kart nedeniyle gruplardan itibaren üçüncü kartını alan Caner cezalı duruma düştüğü için bu maçta takımını yalnız bırakacak.
 
6 FUTBOLCU SARI KART SINIRINDA
 
Benfica maçı öncesi Fenerbahçe'de 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarından bu yana ikişer kartları bulunan kaleci Volkan Demirel, Egemen Korkmaz, Ziegler, Mehmet Topal, Meireles ve Webo bu maçta da kart görmeleri durumunda rövanşta cezalı olacak.
 
Andre Almeida ve Enzo Perez'in kart cezaları nedeniyle forma giyemeyeceği Benfica'da ise Carlos Martins, Ola John, Rodrigo ve Melgarejo sarı kart ceza sınırında.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV