banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Lucas Torreira da veda ediyor

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira sevgilisi Devrim Özkan'la evlilik kararı aldı. Aşklarını sosyal medyada göstermekten geri durmayan Lucas Torreira ile Devrim Özkan'ın düğünleriyle ilgili detaylar da belli oldu.

22 Kasım 2023 Çarşamba 12:12
Lucas Torreira da veda ediyor
banner311
Ve Lucas Torreira da veda ediyor! Süper Lig biter bitmez imza masasına oturacak

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira sevgilisi Devrim Özkan'la
evlilik kararı aldı. Aşklarını sosyal medyada göstermekten geri durmayan
Lucas Torreira ile Devrim Özkan'ın düğünleriyle ilgili detaylar da belli oldu.
Galatasaray'ın sevilen futbolcularından Lucas Torreira, Galatasaray'daki başarılı futbolculuk kariyerinin dışında özel hayatıyla da gündeme geliyor. Oyuncu Devrim Özkan ile sevgili olan Lucas Torreira'nın, yakın zaman sonra Devrim Özkan ile evlenecekleri iddia edildi. Eğer iddialar gerçekse, Urugaylı yıldız bekarlığa veda eden isimlerden olacak.

LUCAS TORREIRA SEVGİLİSİ DEVRİM ÖZKAN'LA EVLENİYOR

Takvim'in özel haberine göre; Instagram hesaplarından da ilişkilerine yönelik sıklıkla paylaşımlarda bulunan Lucas Torreira ile Devrim Özkan'dan evlilik kararı geldi.
Özkan ile evlenmek isteyen Torreira, sonunda amacına ulaştı. İddialara göre çift, Süper Lig sezonunun bitmesinin ardından Türkiye ve Uruguay'da iki ayrı düğün yapacak. Türkiye'deki düğün, İstanbul'da olacak.





Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV