banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Macaristan'a da 'Av' olduk

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki dördüncü maçında deplasmanda Macaristan ile karşılaşan Millilerimiz, sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

16 Ekim 2012 Salı 23:40
Macaristan'a da 'Av' olduk
banner321
Macaristan'a da 'Av' olduk

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki dördüncü maçında deplasmanda Macaristan ile karşılaşan Millilerimiz, sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki kritik maçta Macaristan'a konuk olan Millilerimiz, öne geçtiği mücadele 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Oynadığı ilk maçta Hollanda'ya mağlup olan, sonrasında zayıf Estonya'yı mağlup eden ancak sahasında rakibi Romanya'ya boyun eğen Millilerimiz, en kritik maçında Macar deplasmanına çıktı. Gruptaki iddiasını sürdürmek adına mutlak galibiyete ihtiyacı olan Kırmızı Beyazlılar, 22. dakikada Mevlüt'ün golüyle öne geçmeyi başardı. Ancak bundan sonraki dakikalar adeta kabus gibi geçti. Önce 31. dakikada Koman, 50. dakikada Szalai ve son olarak penaltıdan 57. dakikada Gera'nın golüne engel olamayan Millilerimiz, sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Maç boyunca varlık gösteremeyen ve adeta izleyenleri kahreden A Milli Futbol Takımımız, bu mağlubiyetle 3 puanda kalırken, grupta 4. sıraya geriledi ve 2014 Brezilya Dünya Kupası umutlarını adeta tüketti...



İKİNCİ DEVRE

Maçın kalan dakikalarında da başka gol sesi çıkmayınca, A Milli Futbol Takımımız, mücadeleden 3-1'lik mağlubiyetle ayrılan taraf oldu...

Maçta 4 dakikalık uzatma oynanacak...

88' Macaristan'da Gera sarı kartı gören oyuncu...

85' Aydın sağ taraftan çizgiye indi ve ortasını yapmak istedi fakat defans topa müdahale etti ve topu kesti.

82' Maç bizim açımızdan çekilmez bir hal aldı... Oyuncuların isteksizliği ve pozisyona giremeyişimiz, umutlarımızı tüketiyor...

78' Defansta bir hata sonrası top boşta kaldı fakat Volkan çabuk davranıp topa Szalai'den önce müdahale etti.

75' Caner'in yerine gol umudu olarak giren oyuncumuz Umut Bulut...

72' Millilerimiz çok net bir gol kaçırdı! Sercan kaleciyle karşı karşıya kaçırdı! Sol kanattan havadan gönderilen top sekti ve ceza sahasında Sercan'ın önünde kaldı fakat onun vuruşu kalecinin üzerinde kaldı.

68' Millilerimiz tam manasıyla dağılmış durumda... Hiçbir etkili pozisyona giremeyen ve bir türlü toparlanamayan Türkiye, kalan dakikalar için umut vermiyor...

64' Mehmet Ekici'nin yerine dahil olan oyuncu Sercan Sararer...

61' Sarı kartı gören oyuncumuz Egemen Korkmaz...

58' GOL! Macarlar durumu 3-1'e getirdi... Topun başına geçen Zoltan Gera, penatıdan farkı ikiye çıkaran oyuncu oldu...

57' Macaristan penaltı atışı kullanacak...

53' Macar ekibinde sarı kartı gören oyuncu Patkai...

50' GOL! Macaristan 2-1 öne geçiyor... Ceza yayından gelen pasla ceza sahası sol çizgisine gelen Kadar, arka direğe yerden gönderdi topu ve Szalai topu ağlara gönderdi. Macaristan 2-1 öne geçti.

46' Maçta ikinci yarı başladı. Millilerimize başarılar dileriz...

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca taraflar soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle girdi...

44' Kornerde Korcsmar kafayla vurdu fakat etkisizdi ve top dışarıya çıktı.

41' Koman ceza sahası sağ çaprazında topla buluştu ve sert bir şut attı fakat defansta Ömer'in kafasına çarpan top kornere çıktı.

39' Yediğimiz talihsiz gol Millilerimizin motivasyonunu ciddi ölçüde etkiledi. Maçta tempo oldukça düştü...

35' Hasan Ali sol tarafta topla buluştu ve ceza yayının önündeki Nuri'ye yerden bir top attı fakat Nuri'nin vuruşunda top dışarıya çıktı.

31' GOL! Macaristan beraberliği yakalıyor: 1-1... Sol kanattan Koman ceza sahasına ortaladı ve gelen top sekti ve Szalai'nin önünde kaldı. Onun topa dokunmasıyla gol oldu. Şimdi durum 1-1 oldu.

29' Kalemizde Volkan başarılı... Macaristan sol kanattan hızlı geldi. Çapraz pozisyondan çekilen şutu kalecimiz Volkan çelmeyi başardı.

26' Golün moraliyle motivasyonunu artıran Millilerimiz, özellikle Hamit ve Tunay'la etkili oluyor...

22' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL!!! Mevlüt'le 1-0 öne geçiyoruz! Millilerimiz Caner'le sol kanattan geldi. Genç oyuncunun ceza sahası içine yaptığı sert ortaya ayak koyan Mevlüt Erdinç, Türkiye'yi 1-0 öne geçirmeyi başardı...

20' Milli takım için şanssız an! Macar savunmasının müdahelesinde top az kalsın rakip kaleye gidiyordu ama top az farkla auta çıktı...

18' Maç oldukça durgun başladı. İki takım da sert savunma yaparken, hücuma çıkışlarda zorlanıyorlar...

15' Hajnal ceza sahasına havadan bir ara topu yolladı fakat Volkan kalesini terk etti ve topu aldı.

12' Milli Takımımızda Tunay sakatlık geçirdi. Tedavisi gerçekleştirilen genç oyuncu oyuna devam ediyor...

9' Hamit'le gole yaklaştık. Kaleye uzak mesafeden kullanılan serbest atışı çok sert kullanan yıldız oyuncunun vuruşu az farkla auta gitti.

5' Hasan Ali ceza sahasının solunda taç çizgisine yakın yerde topla buluştu ve yerden ortasında defans topu uzaklaştırdı.

1' Macaristan'da mücadele başladı. Milli Takımımıza başarılar dileriz...


MACARİSTAN
Bogdan
Vanczak
Korcsmar
Meszaros
Kadar
Varga
Elek
Gera
Hajnal
Koman
Szalai

TÜRKİYE
Volkan
Hamit
Ömer
Egemen
Hasan Ali
Nuri
Emre
Tunay
Caner
Mehmet Ekici
Mevlüt 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV