banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Mancini'den daha az paraya gelmem"

Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, "Ben bir halk kahramanıyım. İngiltere'de çalışmak için tüm şartları zorluyorum" dedi.

05 Aralık 2013 Perşembe 18:17
Mancini'den daha az paraya gelmem
banner267
Mancini'den daha az paraya gelmem"
Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, "Ben bir halk kahramanıyım. İngiltere'de çalışmak için tüm şartları zorluyorum" dedi.

Son günlerde adı İngiliz takımlarıyla anılan tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İngiltere Premier Lig takımlarından Cardiff City'nin başkanı Mehmet Dalman'ın, kendisiyle görüşmediklerine yönelik beyanının gerçeği yansıtmadığını ileri süren Vural, "Sayın Başkan, basında çıkan bu açıklamaların ardından beni arayıp özür diledi. Takımda süregelen bir düzen var. Hocayı ve futbolcuları yıpratmamak için o şekilde konuşmak zorunda olduğunu belirtti. Asıl konuşmadığımız ve görüşmediğimiz gerçek dışı" diye konuştu.

Başkan Dalman'la tanışma hikayesine de değinen tecrübeli çalıştırıcı, "Arkadaşımın tanıdığı bir menajer beni Daily Mail gazetesinin başyazarıyla tanıştırdı. Kendilerine tam sayfa yayınladıkları bir röportaj verdim. Sayın Mehmet Dalman benden bu şekilde haberdar oldu ve benimle bir araya gelmek istedi" şeklinde konuştu.

-"Ben Avrupalıyım, yani ben bir Türk antrenörü değilim"

Türkiye'de saygı görmediğini ve kasıtlı olarak yıpratıldığını iddia eden Vural, şunları kaydetti:

"Kendi ülkemde değer görmediğim zaten herkesçe malum. Sayın Hayrettin Kozak, 'Galatasaray, Yılmaz Vural bile gelse daha iyi olur diyor.' Ancak emin olsun ki ben Galatasaray'a Mancini'den daha az bir paraya gelmem. Kaldı ki gelebilirsem Galatasaray ancak zirveye çıkar. Şunu hatırlatmakta yarar görüyorum. Türklüğümle büyük gurur duyuyorum ama ben Avrupalıyım. Avrupa'da yetiştim. Yani ben bir Türk antrenörü değilim."

-"Ben bir halk kahramanıyım"

Bugüne kadar kısıtlı imkanlara sahip takımlarda korkmadan görev yaptığını ifade eden Yılmaz Vural, sözlerini şöyle tamamladı:

"Türkiye'de 684 maç yönetmiş tek antrenör benim. Ne Fatih Terim ne de Mustafa Denizli benim kadar kulübeye inmedi. Hal böyle olunca spor camiasının bana takındığı tavra daha da üzülüyorum ama önemli değil. Beni sevenlerin desteği bana yeter. Ben bir halk kahramanıyım. İngiltere'de çalışmak için tüm şartları zorluyorum. Görüştüğüm takımın ismini veremem çünkü Türkiye'den arayıp 'bu adam işinize yaramaz' diyenler oluyor."

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV