banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Milli Takım'ın yeni hocası

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü oldu.

22 Ağustos 2013 Perşembe 21:24
Milli Takım'ın yeni hocası
banner263
Milli Takım'ın yeni hocası
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü oldu.
Galatasaray Yönetimi'nin, Terim'in 4 maçlığına milli takımı yönetmesine izin vermesinden sonra tek alternatif olarak tecrübeli hocayı masada tutan Türkiye Futbol Federasyonu, Terim'le 1 yıllığına anlaşmaya vardı. Bu süreçte Fatih Terim, TFF'den herhangi bir ücret almayacak.

VE TERİM İMZALADI

Tecrübeli teknik adam saat 20.30'da TFF'nin İstinye'deki binasında sözleşmeye imza atttı. İşte Terim'in açıklamaları:

"Kendilerine ve yönetim kuruluna bana olan güvenlerinden dolayı sonsuz teşekkür ederim. Konu Milli Takım olunca görev kaçınılmaz. 15 gün sonra da maç var, onun kampında birçok şey paylaşırız. Ama bugün için konuşmak gerekiyorsa Ay Yıldız konu olunca kulübümün de anlayışıyla bu görev kaçınılmazdı. El birliğiyle ne ben bir başkası tek başımıza bir şey yapamayız. Oyuncularımız ve futbol aleminin içinde olan her fert bize yardımcı olacak. Bu duyguyla hareket edeceğiz. Bu yüzden Mayıs'a kadar süratlice görev bölümleri yapıp sabah-akşam-öğlen ne ise teşhisleri koyup bir an evvel işe başlamak mecburiyetindeyiz.

Dünya Kupası'na gider miyiz? Bizim anlaşmamız bundan öte bir şey. Burada hiçbir şeyi kovalamayacağız manasında değil ama esas işimiz olmamış şeyleri bir an evvel hayata geçirmek olacak."

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV