banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Minderin kralıyız

Avrupa Güreş Şampiyonası’nda son olarak Burhan Akbudak altın alırken, grekoromen stilde takım halinde kürsünün en üst basamağına çıktık

24 Nisan 2023 Pazartesi 12:39
Minderin kralıyız
banner265
Minderin kralıyız!

Avrupa Güreş Şampiyonası’nda son olarak Burhan Akbudak altın alırken, grekoromen stilde takım halinde kürsünün en üst basamağına çıktık.

Neon

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası dün sona ererken, organizasyona milli sporcularımız 17 madalyayla damga vurdu. Türkiye, takım halinde grekoromen stilde şampiyonluğa ulaşırken, kadınlarda ikinci, serbest stilde ise üçüncü oldu. Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da geçen yıl düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda takım sıralamasında zirvede yer alan Grekoromen Milli Takımımız, Zagreb'de de göğsümüzü kabarttı. Rıza Kayaalp, Adem Burak Uzun ve Burhan Akbudak altın, Ali Cengiz gümüş, Yunus Emre Başar ve Selçuk Can ise bronz madalya aldı. Serbest stilde ise Taha Akgül, Feyzullah Aktürk ve Yasemin Adar Yiğit, altın madalya alan isimler oldu. 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV