banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Mücadele çok, gol yok!

Şampiyonlar Ligi vizesi alamayan Fenerbahçe, Sivasspor ile deplasmanda karşılaştı.

02 Eylül 2012 Pazar 20:42
Mücadele çok, gol yok!
banner304
Mücadele çok, gol yok!
Şampiyonlar Ligi vizesi alamayan Fenerbahçe, Sivasspor ile deplasmanda karşılaştı.

Hafta içi Şampiyonlar Ligi play off'unda Spartak Moskova'ya elenerek hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe, yara sarmak için Sivas deplasmanına çıktı.

İki takım da maç içinde yakaladığı pozisyonları cömertçe harcayınca, taraflar golsüz beraberlikle sahadan ayrıldı.

Son haftalarda tartışmaların odağında bulunan Alex ise maça ilk 11'de başlarken, etkili bir futbol ortaya koyamadı.

MAÇTAN DAKİKALAR

İKİNCİ YARI

Maçta kalan dakikalarda da gol sesi çıkmayınca taraflar sahadan birer puanla ayrıldı...

86' Sivasspor büyük bir tehlike atlattı. Ceza sahası içindeki karambolde topu dışarı vurmak isteyen Jan Rajnoch, az kalsın topu kendi ağlarına gönderiyordu.

79' iki takım da hücuma yönelik iyi bir futbol ortaya koysalar da karşılaşmada gol sesi çıkmaması bir sürpriz olarak değerlendirilebilir.

74' Sivasspor sağ kanattan Eneramo ile hücuma çıktı. Onun içeri ortasında yine şut deneyen Erman'ın vuruşu Fenerbahçe savunmasından döndü.

67' Maç çok hızlandı. Bu kez de Sivasspor yine Erman Kılıç'la ve yine ceza sahasından kaleyi yokladı. Ancak tecrübeli oyuncunun şutunu son anda Mert kornere çeldi.

66' Fenerbahçe bu dakikada üst üste çok net iki pozisyon yakaladı. Önce Sow'un kafasından bir pozisyondan yararlanamayan Fenerbahçe'de, bir dakika sonra ise Mehmet Topal'ın ceza sahasından şutu direkten döndü...

65' Sivasspor Erman Kılıç'la gole yaklaştı. Tecrübeli oyuncunun ceza sahası dışından çektiği şut üstten auta gitti.

60' Karşılaşmada Fenerbahçe'nin baskısı sürerken, iki takım arasında çok sert bir mücadele yaşanıyor.

53' İkinci yarının ilk önemli pozisyonunu Sivasspor yakaladı. Sivasspor ani atağında, Fenerbahçe ceza alanına kadar gelen Atıf, sol ayağı ile şutunu çekmeye çalışırken dengesini kaybetti ve düştü. Önemli bir pozisyon harcanmış oldu Sivasspor adına.

46' İkinci devre Fenerbahçe'nin vuruşuyla başladı.

İLK YARI

Maçta ilk yarı golsüz sona erdi...

36' Sivasspor çok net bir pozisyon kaçırdı! Fenerbahçe ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Eneramo, vuruşunu yaptı. Top kale direğini az farkla yanında dışarı çıktı.

29' Sivasspor yine hızlı geldi. Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Eneramo, pozisyondan sonuç alamadı ve top auta çıktı.

26' Fenerbahçe Alex'le bir kez daha gole yaklaştı. Organize gelen sarı lacivertlilerde topu önünde bulan Brezilyalı yıldızın vuruşunda top yandan auta gitti.

21' Sivasspor çok etkili ve hızlı geldi. Fenerbahçe'nin baskısından kurutlarak konta atağa kalkan ev sahibinde Navratil hemen orta alandaki arkadaşı Atıf'a oynadı. Pedriel ile ikiye bir yaparak Fenerbahçe sol çaprazına giren Atıf, vuruşunu yaptı ancak top dışarı çıktı.
13' Sarı lacivertlilerin baskısı sürüyor. Deplasman ekibinde Mehmet Topuz, sağ kanattan Moussa Sow'a derinlemesine bir pas attı. Kaleci Borjan'ın da ileri çıktığını gören, Sow aşırtmayı denedi ancak etkisiz bir vuruştu. Aut!

11' Fenerbahçe bir kez daha tehlikeli geldi. Hasan Ali sol kanattan rakibini çalımladı ortasını yaptı. Ceza alanındaki karambolde top ile buluşan Selçuk yine sol ayağı ile şutunu çekti. Top kaleci Borjan'a çarparak kornere çıktı.
 
7' İki takım da maça oldukça istekli başladılar. Açık bir oyunu tercih eden takımlar, gol için rakip kaleyi yoklamaya başladı.
 
3' Maçta ilk gole yaklaşan taraf Fenerbahçe oldu. Brezilyalı yıldız Alex'in kafa vuruşu kaleci Borjan'ın kucağında kaldı.
 
1' Karşılaşma Sivasspor'un vuruşuyla başladı.

SİVASSPOR
Borjan
Ziya
Navratil
Erhan
Uğur Kavuk
Doğa Kaya
Kadir
Erman
Aatıf Chahechouhe
Pedriel
Eneramo

FENERBAHÇE
Mert
Egemen
Yobo
Gökhan Gönül
Hasan Ali
Mehmet Topal
Selçuk Şahin
Mehmet Topuz
Alex
Kuyt
Sow

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV