banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ne yaptın sen İsmail Kartal

İsmail Kartal, teknik direktörlüğünü yaptığı Fenerbahçe'de Süper Lig'e damga vurdu.

10 Ocak 2024 Çarşamba 12:35
Ne yaptın sen İsmail Kartal
banner264
Ne yaptın sen İsmail Kartal

İsmail Kartal, teknik direktörlüğünü yaptığı Fenerbahçe'de Süper Lig'e damga vurdu. Son olarak İstanbulspor'u 5-1 yenen Fenerbahçe'de tecrübeli çalıştırıcı İsmail Kartal, başarılı grafiğiyle adından söz ettirdi. İşte detaylar...
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, bu sezon inanılmazları başarmaya devam ediyor. Süper Lig'de son olarak İstanbulspor'u 5-1 yenen sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal, yakaladığı rakamlarla büyük ses getirdi.
FENERBAHÇE'NİN SON KURBANI İSTANBULSPOR
Trendyol Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda İstanbulspor ile karşılaştı. Karşılaşmadan 5-1 galibiyetle ayrılan sarı-lacivertliler, zirvedeki yerini korudu. Galibiyeti getiren 4 golü Cengiz Ünder, 1 golü ise Edin Dzeko attı.


İSMAİL KARTAL'DAN İNANILMAZ BAŞARI
Bu sezon kırılmadık rekor bırakmayan İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'si Süper Lig'de en fazla gol atan, isabetli şut çeken, net gol pozisyonu yaratan ve en yüksek gol beklentisine ulaşan takım oldu. 2023-2024'te Süper Lig'de 49 gol atan sarı-lacivertliler, lig tarihinde 18'inci maçlar itibarıyla en yüksek sayısına ulaştı. İstanbulspor'a konuk olduğu son 10 Süper Lig maçının sekizini kazanan Fenerbahçe, bu galibiyetlerde toplam 23 gol attı.
BU SEZONKİ PERFORMANSI

İsmail Kartal yönetiminde bu sezon Süper Lig'de şu ana kadar 18 resmi maça çıkan Fenerbahçe, bu karşılaşmalardan 15 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Toplam 47 puan toplayan 62 yaşındaki çalıştırıcı, maç başına 2.61 puan ortalaması yakaladı.

 



beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV