banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Okan Buruk'tan transfere onay çıktı

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim geldi.

20 Aralık 2023 Çarşamba 11:37
Okan Buruk'tan transfere onay çıktı
banner322
 Okan Buruk'tan transfere onay çıktı

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim geldi. Real Madrid'de forma giyen yıldız orta sahayı gündemine alan sarı-kırmızılılarda transfere teknik direktör Okan Buruk'tan da onay çıktı. İşte detaylar...
Devre arası için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da orta saha transferi için çarpıcı gelişmeler yaşanıyor.

CEBALLOS GÜNDEME GELDİ

Ara transfer döneminde orta sahaya takviye yapmayı düşünen Galatasaray, Real Madrid forması giyen Dani Ceballos'u gündemine almıştı.

OKAN BURUK ONAY VERDİ

Menajerlerin Galatasaray'a önerdiği Real Madrid'in İspanyol merkez orta sahada oyuncusu Dani Ceballos'a Okan Buruk da onay verdi. Buruk, yönetime Ceballos'u takımda görmekten memnuniyet duyacağını iletti.


REAL MADRID İLE GÖRÜŞÜLECEK

Sabah'ın haberine göre yönetim, 27 yaşındaki İspanyol yıldız için önümüzdeki günlerde Real Madrid'le temasa geçecek ve transferi bitirmeye çalışacak.

2027'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Dani Ceballos bu sezon Real Madrid'de 10 maça çıktı. Yıldız isim bu karşılaşmalarda 1 gol attı. Ceballos'un Real Madrid ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.





beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV