banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Oliveira ilk 11'e dönüyor! Okan Buruk kadroda revizyona gidiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk kadro planlamasını değiştiriyor. Tecrübeli teknik adam, sezon başından beri çok şans vermediği Sergio Oliveira'yı tekrar ilk 11'e monte etmeye hazırlanıyor.

02 Kasım 2023 Perşembe 10:06
Oliveira ilk 11'e dönüyor! Okan Buruk kadroda revizyona gidiyor
banner265
Oliveira ilk 11'e dönüyor! Okan Buruk kadroda revizyona gidiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk kadro planlamasını değiştiriyor.
Tecrübeli teknik adam, sezon başından beri çok şans vermediği
Sergio Oliveira'yı tekrar ilk 11'e monte etmeye hazırlanıyor.
Bir yandan devre arası için transfer raporunu hazırlayan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bir yandan da önündeki zorlu maç trafiği için kadro planlaması üzerinde çalışıyor.

ORTA ALANDA FARKLI DENEMELER

Bu sezon oynanan 19 resmi karşılaşmada sol bek ve 8 numara pozisyonunda birçok ismi deneyen tecrübeli çalıştırıcı, defansın solunda dönüşümlü Angelino, Kazımcan Karataş ve Abdülkerim Bardakcı'ya yer verdi. Orta sahanın vazgeçilmezi Lucas Torreira'nın yanında ise Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Kerem Demirbay, Tanguy Ndombele ve Kaan Ayhan görev yaptı.
FARKLI 11 YAPILACAK

Avrupa ile birlikte yoğun bir maraton içinde olan sarı-kırmızılılarda Buruk, çareyi iki farklı 11'de buldu. Ligde 8 numara pozisyonunda Rize'de galibiyet golünü atan Oliveira'da ısrar edecek tecrübeli hoca, Şampiyonlar Ligi'nde ise takım savunmasını orta sahada Torreira-Kaan Ayhan ikilisi ile sağlama alacak.

Ligde Oliveira'nın 11'e girmesiyle sol bekte yerli tercihi yapılacak ve Kazımcan şans bulacak. Avrupa'da Angelino ya da Abdülkerim savunmanın soluna geçecek.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV