banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
10 Mayıs 2024 Cuma

GNL Reklam Bir Adım Önde

Olmayınca olmuyor 1-0

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray, uzun zaman sonra katıldığı Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında, zorlu Manchester United deplasmanında 1-0 mağlup oldu...

19 Eylül 2012 Çarşamba 23:47
Olmayınca olmuyor 1-0
banner229
Olmayınca olmuyor

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray, uzun zaman sonra katıldığı Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında, zorlu Manchester United deplasmanında 1-0 mağlup oldu...
Şampiyonlar Ligi H Grubu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, İngiltere deplasmanında Manchester United ile karşılaştı. Maç, Carrick'in 7. dakikadaki golüyle 1-0 ev sahibi üstünlüğü ile sona erdi...

90 dakika boyunca atak bir futbol ortaya koyan ve üç topu direğe takılan, iki tartışmalı penaltısı verilmeyen Sarı Kırmızılılar, Fatih terim'in maç öncesindeki tabiriyle çatır çatır oynamasına rağmen mağlubiyetten kurtulamadı..

Galatasaray'ın Avrupa arenasındaki bir sonraki rakibi 3 Ekim'de TT Arena'da ağırlayacağı Portekiz temsilcisi Braga olacak.


DAKİKA DAKİKA MAÇIN HİKAYESİ...

İKİNCİ DEVRE

Maçta kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca, temsilcimiz Galatasaray sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı...

90+3 Penaltı bekledik, yine vermediler! Ceza sahasında Aydın, Evans'tan topu çaldı ve ardından yerde kaldı fakat hakem oyunu devam ettirdi.

90' Hernandez mutlak bir golü daha kaçırıyor. Muslera ile karşı karşıya kalan Meksikalının şutunda Muslera bir kez daha gole izin vermedi...

Maçta tam 5 dakikalık uzatma gösterildi!

86' Ev sahibi mutlak bir gol pozisyonundan faydalanamadı! Meksikalı golcü Chicharito, çapraz pozisyonda topu auta gönderdi...

83' ManU Wellbeck'i oyuna alarak çift forvete döndü: Chicharito-Wellbeck...

80' Galatasaray'da son değişiklik. Melo çıktı, Aydın girdi...

76' Kagawa'ya izin vermedik... Sağ kanattan hızlı gelen Manchester United'ta Van Persie gelen pası Kagawa'ya bıraktı ve onun sert vuruşunda Semih topu engelledi.

72' Galatasaray, burak ve Emre Çolak ile müthiş iki pozisyon kaçırdı! Kontra atakla çıkan Galatasaray Emre Çolak ile geldi ve onun ara pasında Burak vurdu fakat De Gea topu çıkardı. Devam eden pozisyonda Emre Çolak yine topu aldı sert vurdu fakat De Gea son anda topa dokundu.

70' ManU çok net bir pozisyonu kaçırıyor... Evra sol kanattan Nani'nin pasıyla ceza sahasına girdi fakat vuruşunda Muslera son anda topa dokundu ve top kornere çıktı.

67' Melo orta sahadan ceza sahasına doğru derinlemesine bir pas attı fakat topu alan Elmander dengesini kaybetti ve top Manchester United defansında kaldı.

63' Temsilcimizde çıkan oyuncu Amrabat, giren oyuncu Emre Çolak...

59' Manchester kornerden etkili geldi. Manchester United kazandığı korner atışında gelen ortaya Vidic kafayı vurdu fakat top direğin hemen üstünden gidip üst ağlarda kaldı.

56' Üçüncü kez direk! Sağ kanattan Hamit mükemmel bir orta yaptı ve gelen topa Seçluk çok güzel bir kafa vuruşu yaptı fakat top direği de dokunarak dışarıya çıktı!

52' Manchester United penaltı kazandı! Sağ kanattan Rafael atağa çıktı ve ceza sahasında kaldı ardından hakem penaltı verdi. Ancak kurtardık! Nani attı, Muslera çıkardı!

48' İkinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi ekip oldu. Nani sağ kanattan geldi ve Kagawa ile ver-kaç yaparak ceza sahasına girdi ve topu tekrar Kagawa'ya çıkardı, onun vuruşunda top defansa çarptı ve kornere çıktı.

46' Mücadelede ikinci devre başladı...

İLK DEVRE

Kalan dakikalarda da gol sesi çıkmayınca Manchester United soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle giden taraf oldu...

44' Son dakikalarda Eboue ve Hamit'le sağ kanadı iyi kullanırken, etkili de duran toplar kazandık. Ancak hiç birini golle sonuçlandıramadık...

41' Muslera başarılı! Sol kanattan Manchester United, Nani ve Valencia ile etkili geldi fakat ceza sahasında yaşanan mücadelelerin ardından top en son Muslera'da kaldı.

39' Yine direk, yine direk! Kullanılan serbest vuruşta ceza sahası dışında bekleyen Hamit'e çıkarıldı top ve onun çok sert vuruşunda top direğe çarparak dışarı çıktı!

35' Topla oynama oranları yüzde 53'e, yüzde 47 Galatasaray...

31' Hamit ve Eboue ile çok etkili geldik! Hamit orta sahada boş alan yakaladı ve hızlı çıktı, daha sonra sağdan gelen Eboue'nin önüne bıraktı ve onun vuruşunda top kornere çıktı.

29' Scholes ceza sahasının önünde topla buluştu ve sağ kanattaki Valencia'ya verdi, onun ortasında top defansa çarpıp direğin az üstünden kornere gitti.

27' Topla oynama oranları yüzde 52'ye, yüzde 48 Galatasaray...

25' Ev sahibi ekip sağ kanatta özellikle Valencia ile çok etkili oluyor...

22' Selçuk korneri kullandı,gelen topa Melo kafayla vurdu fakat top kalenin üstünden dışarı gitti.

19' Manchester United sol kanattan etkili geldi fakat yapılan ortayı Galatasaray defansı kornere gönderdi.

15' Galatasaray adına bir talihsizlik daha. Galatasaray'da Elmander, sakatlanan Umut'un yerine oyuna giriyor.

11' Gole Amrabat'la çok yaklaştık! Hamit'in nefis pasıyla topla buluşan Amrabat topu iyi sürdü. Ceza sahası dışından kaleyi yoklayan Faslı yıldızın şutu üst direğe çarparak dışarıya gitti!

7' Gol... Manchester United Carrick ile golü buldu... 1-0... Carrick orta sahadan hızlı bir koşu yaptı ve ceza sahasına girerken Kagawa ile ver-kaç yapıp ardından Muslera'yı çalımladı ve topu ağlara gönderdi.

5' Manchester United baskılı başladı. Nani ile karşı karşıya kalan ev sahibinin şutunda Muslera yüzde yüzlük golü kurtardı.

1' Mücadele başlama vuruşuyla başladı. Temsilcimiz Galatasaray'a başarılar...

MANCHESTER UNITED
De Gea
Rafael
Vidic
Evans
Evra
Valencia
Carrick
Scholes
Nani
Kagawa
Van Persie

GALATASARAY
Muslera
Eboue
Semih
Dany
Hakan
Hamit
Selçuk
Melo
Amrabat
Burak
Umut

MAÇTAN NOTLAR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Manchester United karşısında yeni transfer Cris'i yedek soyundururken, çift forvetle gol aradı.

Terim, Avrupa Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Manchester United ile deplasmanda oynadıkları maçta, 4-0 kazandıkları Antalyaspor maçında forma giyen Cris'i yedek kulübesinde oturttu. Deneyimli teknik adam, savunmanın ortasında Semih ve Dany ikilisine görev verdi.

Teknik direktör Terim, Antalyaspor maçından farklı olarak sağ kanatta Aydın yerine Hamit'i, forvette de Elmander yerine Burak'ı tercih etti. İleri uçta Burak ile birlikte Umut da görev yaptı.

5 futbolcuda Şampiyonlar Ligi heyecanı
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in ilk 11'de görev verdiği 5 futbolcu kariyerlerinin ilk Şampiyonlar Ligi maçına çıktı.

Sarı-kırmızılı takımda Selçuk İnan, Umut Bulut, Semih Kaya, Dany Nounkeu ve kaleci Fernando Muslera Manchester United maçıyla birlikte ilk kez ''Devler Ligi''nde mücadele etmenin heyecanını yaşadı.

Kagawa ve Robin van Persie sahada
Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson ise Galatasaray karşısında yeni transferleri Robin van Persie ve Kagawa'yı ilk 11'de sahaya sürerek, iki önemli silahıyla etkili olmayı hedefledi.

Manchester ekibini 26 yıldır çalıştıran Ferguson, geçen hafta 4-0 kazandıkları Wigan Athletic maçında Hollandalı yıldız van Persie ve Kagawa'yı yedek bırakmıştı.

Tecrübeli çalıştırıcı, kalede Lindegaard yerine bu kez De Gea'ya şans tanırken, Wigan maçında forma verdiği Ferdinand, Giggs, Hernandez, Buttner ve Welbeck'i ise Galatasaray maçında ilk 11'de düşünmedi.

Scholes, 19 yıl sonra yine sahada
1993 yılında oynanan ve Galatasaray'ın Old Trafford Stadı'nda Manchester United ile 3-3 berabere kaldığı maçta forma giyen Paul Scholes, bugünkü maçta da sahadaki yerini aldı.

19 yıl önceki maçta oynayan diğer efsane futbolcu Ryan Giggs ise 18 kişilik kadroda yer almadı.

Paul Scholes, geçen hafta Wigan Athletic ile yapılan lig mücadelesinde Manchester United formasıyla 700. maçına çıkmıştı.

Rooney, kadroya alınmadı
Mancheter United'ın en önemli futbolcularından Wayne Rooney, sakatlığı nedeniyle 18 kişilik kadroda yer almadı.

Ligde oynanan Fulham maçında sakatlanan ve bir ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Rooney, takımının maçını tribünden izledi.

Galatasaraylı futbolculara sevgi gösterisi
Karşılaşmanın başlamasına kısa süre kala Manchester United taraftarları 76 bin kişilik Old Trafford Stadı'nı doldurdu.

Kale arkasında kendilerine ayrılan bölümdeki yerlerini alan Galatasaraylı taraftarlar ise ısınmak için sahaya çıkan sarı-kırmızılı futbolculara sevgi gösterisinde bulundu ve tezahüratlarla moral verdi.

 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV