banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Sacha Boey transferini resmen duyurdular

Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı.

21 Aralık 2023 Perşembe 10:37
Sacha Boey transferini resmen duyurdular
banner264
Sacha Boey transferini resmen duyurdular

Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. İsmi birçok Avrupa kulübüyle anılan başarılı sağ bek oyuncusu için İngiltere Premier Lig'in dev ekibi resmen harekete geçti. İşte Sacha Boey haberinin detayları…
Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da forma giyen Sacha Boey'in ismi transfer gündeminden düşmüyor. Sarı-kırmızılı formayla son iki sezondur oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken 23 yaşındaki futbolcuya İngiltere'den bir talip daha çıktı. Ada basınında yer alan habere göre; Chelsea, Sacha Boey için harekete geçti.


SACHA BOEY, PREMIER LİG YOLCUSU

Galatasaray'da sergilediği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Sacha Boey için transfer haberleri bitmek bilmiyor. Son olarak Premier Lig'in Londra temsilcisi Chelsea, Boey için Galatasaray'ın kapısını çaldı. İngiliz basını, Chelsea'nin Sacha Boey için görüşmelere başladığını ve ciddi bir mesafe kat ettiğini yazdı.
TAM 25 MİLYON EURO

İngiliz ekibinin, Sacha Boey için Galatasaray'a 25 milyon euro teklif ettiği haberin ayrıntılarında yer aldı. Sarı-kırmızılı yönetim, bu teklife evet derken, sezon sonu transferin gerçekleşmesini talep etti. Londra ekibinin kurmayları, Reece James'in sakatlığı nedeniyle bu teklifi kabul etmedi. Tarafların önümüzdeki hafta bir kez daha görüşme gerçekleştireceği kaydedildi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE DAMGA VURDU

Sacha Boey, bu sezon Galatasaray formasıyla adeta Şampiyonlar Ligi'ne damga vurdu. Fransız yıldız, birçok istatistikte grup aşamasını lider tamamlayarak dikkatleri üzerine çekti.

GALATASARAY RAKAMLARI

Sacha Boey, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 80 maça çıktı. 23 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 4 gol ve 4 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.





web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV