banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
21 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Sadri Şener'den Çarpıcı Açıklamalar

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Avrupa kupalarındaki kötü tabloyu değiştirmek zorunda olduklarını söyledi.

08 Ağustos 2011 Pazartesi 02:04
Sadri Şener'den Çarpıcı Açıklamalar
banner229
Sadri Şener'den Çarpıcı Açıklamalar
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Avrupa kupalarındaki kötü tabloyu değiştirmek zorunda olduklarını söyledi.


Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Benfica'ya şanssız bir şekilde elendiklerini belirterek, "Herkes transfer gerekli diye düşünüyor. Bence ise şu anda morale ihtiyacımız var. Çünkü bu takım sabır ve destekle geçen yıldan daha iyi olacaktır. Geçen yılki kadrodan yaşadığımız kayıpları transferlerle kapattık. Tabi ki bir uyum ve alışma dönemi var. Aldığımız her oyuncunun kalitesi tartışılmaz. Şimdi bu kaliteli isimlerin bir bütünlük yakalaması gerek. Zaman her şeyin ilacıdır. Taşların zamanla yerine oturacağını düşünüyorum" dedi.

"MEVCUT KADROYU AZALTMAK İSTİYORUZ"

Şener, Avrupa kupalarındaki kötü tabloyu değiştirmek zorunda olduklarını da ifade ederek, "Atletico Bilbao'yu eleyebileceğimizi düşünüyoruz. Takımımız her iki maçta en iyi şekilde oynayıp, UEFA'da gruplara kalacaktır. Atletico Bilbao ile oynayacağımız ilk maç özgüvenimizi kazanma adına çok iyi olacak" diye konuştu.

Şener, mevcut kadroyu indirmek için çalışma yaptıklarını da ifade ederek, "Elimizdeki bazı oyuncuları kiralık ve satılık olarak göndermek için görüşmelerimiz var" dedi. Şener, kendisine koyulan yurt dışı yasağının da kalkmasını beklediğini belirterek, "Ortada bir şey yok ama bana yasak koyulduğu için takımımın yurt dışında oynadığı maçı izleyemedim" ifadelerini kullandı.

ADRİAN TEK MAÇLA KURTARABİLİR

Trabzonspor'un Benfica ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında rakibine dirsek attığı gerekçesiyle kırmızı kart gören Adrian Mierzejewski'nin cezası 2 maçtan tek maça indirilebilir. Konuyla ilgili olarak Trabzonspor'un gerekli makamlara itirazda bulunduğu ve bu itirazların ardından, yapılan faulün pozisyon icabı olduğuna kanaat getirildiği öğrenildi. Ancak Adrian'a verilecek ceza konusunda henüz kulübe resmi bir yazı ulaşmadığı da ifade edildi.

HENRIQUE'NİN DURUMU YARIN NETLİK KAZANACAK

Bu arada Benfica maçında sakatlanan Brezilyalı golcü Paulo Henrique'nin sakatlığının ciddi olup olmadığı yarın netlik kazanacak. Futbolcunun yarın gerekli kontrollerinin yapılacağı ve ardından kulüp sitesi aracılığıyla sakatlık durumunun açıklanacağı belirtildi. Ancak oyuncunun Atletico Bilbao ile oynanacak olan maça yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanacak.

HER GÜN YENİ BİR İSİM YAZILIYOR

Trabzonsporlu yöneticiler, transfer çalışmalarını gizlilik içerisinde yürütmelerine rağmen, her gün yeni bir ismin ortaya atılmasıyla ciddi sıkıntı yaşıyor. Taraftarların duygularıyla oynandığını savunan bordo mavili yöneticiler, kulüp tarafından doğrulanmayan transfer haberlerine itibar edilmemesi konusunda çağrıda bulundu.
 
aboneol

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV