banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Şampiyon Galatasaray

Tüm Türkiye'nin nefesi kesen derbide gol sesi çıkmadı ve Galatasaray 0-0'lık seşitlikle 2011-2012 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.

12 Mayıs 2012 Cumartesi 21:07
Şampiyon Galatasaray
banner322
Şampiyon Galatasaray
2011-2012 sezonu şampiyonu Galatasaray Spor Toto Süper Final'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray şampiyonu belirleyecek mücadelede Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Spor Toto Süper Final'in son haftasında iki ezeli rakip Fenerbahçe ile Galatasaray şampiyonluk için karşı karşıya geldi.
 
Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta Fenerbahçe'yi galibiyet, Galatasaray'ı ise beraberlik şampiyon yapacaktı. Tüm Türkiye'nin nefesi kesen derbide gol sesi çıkmadı ve Galatasaray 0-0'lık seşitlikle 2011-2012 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.
 
Fenerbahçe maç boyunca topu daha fazla ayağında tutup atak geliştirmeye çalışmasına rağmen aradığı golü bulamadı. Kalesini iyi savunan ve risk almayan Galatasaray ise Saracoğlu'nda istediğini aldı. Ligin normal sezonunu lider olarak tamamlayan Galatasaray, Süper Final'de de zirveyi bırakmayınca mutlu sona ulaşmayı başardı.
 
Galatasaray 2011-2012 sezonunu 48 puanla, 46 puanlı ezeli rakibi Fenerbahçe'nin önünde tamamlayarak Fatih Terim yönetiminde ipi göğüsledi ve 18. daşampiyonluğuna ulaştı. Böylece Feenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluk sayıları eşitlenmiş oldu.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV