banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Taraftar Harekete Geçiyor!

Yaşanan gelişmelerden oldukça rahatsız olan ve camialarına bu durumu yakıştıramayan F.Bahçeliler, harekete geçiyorlar.

10 Temmuz 2011 Pazar 12:20
Taraftar Harekete Geçiyor!
banner321
Taraftar Harekete Geçiyor!
Yaşanan gelişmelerden oldukça rahatsız olan ve camialarına bu durumu yakıştıramayan F.Bahçeliler, harekete geçiyorlar.


Bugün Kadıköy Eski Salı Pazarı’ndan konvoy halinde harekete geçecek olan taraftarlar, otobüslerle Topuk Yaylası’na gidecekler. Pankartlarla süslenecek olan yaylaya çıkarma yapacak olan yaklaşık 3 bin kişilik taraftar grubu, futbolculara tezahüratlarıyla destek verecekler.

Antrenman bitiminde, taraftar dönüşe geçecek. 18:00’de Bağdat Caddesi’nde tekrar bir araya gelecekler ve tepkilerini dile getirecekler. 1907 ÜNİFEB Derneği organizasyonla ilgili uyarı yaptı:

Organizasyonun amacı Fenerbahçe sevgisini ve bu sevgiden doğan gücü göstermektir. Organizasyon esnasında Fenerbahçe taraftarına yakışır bir şekilde hareket edip, oluşabilecek provokasyonlara kesinlikle mahal verilmeyecektir.

Sarı ve Lacivert renkler dışında başka hiçbir kıyafetle, pankartla, v.b materyalle gelinmemesi ve mümkünse Fenerbahçe formalarıyla organizasyona katılınması önemle rica olunur.

Yürüyüş esnasında kalemiz Bağdat Caddesi’ne ve orada ikamet edenlere Fenerbahçe taraftarına yakışır bir şekilde hareket ederek, organizasyona gölge düşürmek isteyenlere imkan verilmemesini önemle rica ederiz.

Fenerbahçe dışında hiçbir slogan atılmamasını önemle rica ederiz.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: HareketeTaraftarGeçiyor!

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV