banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Terim ile neden yollar ayrıldı

Bu akşam gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısından son dakika gelişmesi...

24 Eylül 2013 Salı 20:45
Terim ile neden yollar ayrıldı
banner267
Terim ile neden yollar ayrıldı
Bu akşam gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısından son dakika gelişmesi...

Galatasaray Kulübünde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Fatih Terim ile yolların ayırma kararı aldı.

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün; "Fatih Terim ile yollarımızı ayırdık" açıklamasını yaptı.

G.Saray yönetimi, oy birliği ile Terim'in görevine son verdi.. Nedeni ise G.Saray yönetimini tanımamadığı ve yönetimde Adnan Nas ile Ebru Köksal'ın Terim'in gitmesi için başını çeken ekibin; "Bir hoca nasıl başkanın telefonunu açmaz.. Kimse Galatasaray Başkanı'ndan büyük değil" dedikleri öğrenildi.

Galatasaray'dan Fatih Terim konusunda KAP'a gönderilen açıklamada "Şirketimiz Yönetim Kurulu, 24.09.2013 tarihinde yapmış olduğu toplantıda profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlük görevini yürüten Sn.Fatih Terim'in sözleşmesinin feshedilmesine oybirliği ile karar vermiştir." denildi.

Bilindiği gibi, Real Madrid maçı sonrasında yönetici Adnan Nas'ın "Gitsin şimdi Fenerbahçe'yi de çalıştırsın" sözü, Terim ile yönetim arasındaki uçurumu hepten dikleştirmişti. Adnan Nas'ın bu çıkışı sonrasında Beşiktaş maçı öncesinde ise Başkan Ünal Aysal'ın telefonlarına ve mesajına cevap vermeyen Fatih Terim'in bu tutumu ipi koparma noktasına getirdi.

Terim, Aysal'a Saygısızlık Etti

Yöneticilerin de büyük bir bölümü, Fatih Terim'in Milli Takımı çalıştırmasından rahatsız olmalarının yanısıra son tavrı ile Ünal Aysal'a büyük saygısızlık ettiği görüşünde olmaları Fatih Terim ile yol ayrımına gitmede fitili ateşledi. Başkan Aysal'ın konuyu akşam yapılan yönetim kurulu toplantısına dile getirdi ve Fatih Terim ile yolların ayrılmasına karar verildi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV