banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

TFF şike kararını değiştirdi

Türkiye Futbol Federasyonu, ''Müsabaka sonucunu etkileme'' ihlalindeki zaman aşımı süresini kaldırdı. İşte yeni karar Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni toplantısında Futbol Disiplin Talimatı'nı kabul etti.

06 Ağustos 2013 Salı 16:13
TFF şike kararını değiştirdi
banner229
TFF şike kararını değiştirdi
Türkiye Futbol Federasyonu, ''Müsabaka sonucunu etkileme'' ihlalindeki zaman aşımı süresini kaldırdı. İşte yeni karar
Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni toplantısında Futbol Disiplin Talimatı'nı kabul etti.

Öncelikle, disiplin ihlallerinden dolayı kulüplere ve kişilere verilecek para cezaları güncellendi.

Ayrıca, "Sportmenliğe Aykırı Açıklamalar" ve "Kişilik Haklarına Saldırı, Hakaret, Tehdit ve Tükürme" ihlalleri nedeniyle verilecek müsabakadan men, soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve hak mahrumiyeti cezalarının para cezasına çevrilemeyeceği hüküm altına alındı.

Talimatın "Soruşturma Zamanaşımı"na ilişkin maddesinde yapılan değişiklik ile de "müsabaka sonucunu etkileme" ihlalinin daha önce 20 yıl olan soruşturma zaman aşımının, herhangi bir süreye tabi olmadığı hükmü getirildi.

"Yaptırımın Ertelenmesi" maddesinde değişikliğe gidilerek, eski talimatta öngörülen ertelenme uygulanamayacak disiplin cezalarına "para cezası", "toplamda bir defada dörtten fazla olan müsabakadan men veya soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı cezaları", "ihraç edilen futbolcu, görevli veya diğer kişilerin ihraç edildikleri müsabakayı takip eden ilk müsabakaya dair cezası" ve "anti-doping kurallarının ihlali" halinde verilen cezalar da eklenerek, bir süreye veya sayıya bağlı olarak verilen disiplin cezalarının yarısının kesin olduğu, ertelenemeyeceği düzenlendi.

Yapılan bu değişikliklerin yanında, talimatta bazı maddelerde, talimat tekniği ve hukuk dili göz önünde bulundurularak değişikliklere ve basitleştirmelere gidildi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV