banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Trabzonspor Türkiye Kupası'na veda etti

Adana Demirspor, penaltı atışları sonucu Trabzonspor'u eledi. Böylece son şampiyon, henüz 5. turda kupaya veda etti.

17 Aralık 2020 Perşembe 09:51
Trabzonspor Türkiye Kupası'na veda etti
banner304
Trabzonspor Türkiye Kupası'na veda etti

Adana Demirspor, penaltı atışları sonucu Trabzonspor'u eledi. Böylece son şampiyon, henüz 5. turda kupaya veda etti.

Büyükçekmece Servis

Türkiye Kupası 5. Turu'nda son şampiyon Trabzonspor'un evinde 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile oynadığı karşılaşma büyük bir heyecana sahne oldu.

Medical Park Stadı'nda oynanan mücadelenin 90 dakikası sonunda Trabzonspor büyük bir şok yaşamak üzereyken, uzatma dakikalarında atılan gol ile normal süre 2-2 sona erdi.

120 dakikası da 2-2 biten maçın seri penaltı atışlarını Adana Demirspor 4-3 kazandı ve son 16'ya adını yazdırdı. Adana Demirspor'a iki kez üstünlüğü getiren goller 47. dakikada Yunus Akgün ile 79. dakikada Mehmet Akyüz'den geldi.


VITOR HUGO'DAN 2 GOL
Trabzonspor'un sayılarını ise 55 ve 90+3. dakikalarda Vitor Hugo kaydetti. Trabzonspor'da 90+9. dakikada kazanılan penaltı vuruşunda da topun başına gelen Lewis Baker, kaleci Vedat'ı geçemedi. Penaltı pozisyonunda ikinci sarı kartını gören Rassoul da oyun dışında kaldı ve Adana Demirspor uzatma bölümünü 10 kişi oynadı.

SERİ PENALTI ATIŞLARI
Trabzonspor'da Baker, Marlon ve Flavio hata yapmadı; Abdülkadir Parmak, Vitor Hugo kaçırdı, Adana Demirspor'da ise penaltılarda Hasan Kılıç, Mehmet Akyüz Gökhan İnler ve Tayyib golü attı, Pa Dibba ağları bulamadı.

ABDULLAH AVCI İLE 5'TE 2
Trabzonspor böylece, Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı 5 maçta 2 galibiyette kaldı. Yeni hocasıyla ligde 2 beraberliği de olan bordo-mavililer, geçen sene şampiyonlukla sonuçlandırdığı Türkiye Kupası macerasını bu sefer son 32'de tamamladı.




beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV