banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Türkiye 1 Macaristan 1 Maç bitti

A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki 6. maçında İstanbul'da Macaristan ile karşılaşıyor...

26 Mart 2013 Salı 20:53
Türkiye 1 Macaristan 1 Maç bitti
banner312
Ya tamam ya devam...
A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki 6. maçında İstanbul'da Macaristan ile karşılaşıyor...

CANLI ANLATIM

Türkiye 1 Macaristan 1 Maç bitti.

M.S.Karşılaşmanın hakemi maçın son düdüğünü çaldı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.
 
90'Macaristan Milli takımı kalecisi Gabor Kiraly oyunu yavaşlattığı gerekçesiyle sarı kart gördü.
 
90'Sağ kanatta topla buluşan Kerim ceza sahasına ortasını gönderdi. Savunmanın karşıladığı topa ceza sahası dışından Hamit vurdu ama top dışarıya gitti.
 
90'Karşılaşmanın Sırbistanlı hakemi oyunun sonuna 4 dakika ilave etti.
 
90'Milli takımımızda Nuri Şahin oyundan çıktı ve yerine Kerim Frei oyuna girdi.
 
89'Ay Yıldızlı ekibimiz son dakikalara girerken oyunu rakip yarı alana yıkmış durumda.
83'Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına gelen topa kafa vuran Semih topu dışarıya gönderdi.
 
82'Çok tehlikeli gelişen atağımızda Gökhan sağ kanattan ceza alanına girip pasını kale sahasına çevirdi ama savunma topu kornere gönderdi.
 
81'Rakip yarı alanda topla buluşan Arda Turan, ceza alanına yüksekten bir top gönderdi ama top doğrudan dışarıya gitti.
 
80'Milli takımımızda oyuncu değişikliği. Umut Bulut yerini Mevlüt Erdinç'e bıraktı.
 
78'Macaristan'da Adam Szalai oyundan çıktı ve yerine Akos Elek oyunda.
 
77'Macaristan Milli takımı sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Doğrudan ceza alanına gelen topa kale sahası içinde Richard Guzmics vurdu ama top yandan dışarıya gitti.

74'Kullanılan serbest vuruşta Nuri topu ceza alanına gönderdi ama aynı anda ofsayt bayrağı kalktı.
 
73'Gelişen A Milli takım atağında Burak sağ kanatta topla buluştu ama rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
 
72'Bu kez sağ kanattan gelişen Macaristan atağında savunmamız araya girdi ve topu taca gönderdi.
 
71'Macaristan taç atışı kullandı. Doğrudan ceza sahasına gelen topa kale sahasın içinde savunmamızdan gelen hatayı affetmeyen Böde topu ağlara gönderdi.

71'GOL! Böde
 
70'Ay Yıldızlı ekibimizde Alper Potuk oyundan çıktı ve yerine Hamit Altıntop oyuna dahil oldu.
 
69'Kullanılan serbest vuruşta Selçuk İnan topu doğrudan kaleye gönderdi ama top kaleci Kiraly'de kaldı.
 
68'Sağ kanattan gelişen atağımızda Arda turan rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
 
66'Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Burak yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

64'Son dakikalarda oyundaki tempo biraz olsun düşmüştü. Tam ihtiyacımız olan dakikalarda golü bulmuş olduk.
 
63'Arda Turan sağ kanatta topla buluştu ve kale sahasına ortasını gönderdi. Gelen topa Burak güzel bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.
 
63'GOL! Burak
 
61'Kalemizde yaşanan üst üste pozisyonların ardından savunmamız topu uzaklaştırmayı başardı.
61'Kalemizde yaşanan üst üste pozisyonların ardından savunmamız topu uzaklaştırmayı başardı.
 
60'Sol kanattan gelişen Macaristan Milli takımı atağında Bekir, Szalai'ye yaptığı faulden sonra sarı kart gördü.
 
59'Kullanılan serbest vuruşta Selçuk topu doğrudan ceza alanına gönderdi. Gelen topu kaleci Kiraly iki hamlede kontrol etti.
 
58'A Milli takımımızda Arda Turan sağ kanattan ileriye hareketlendi ve Balazs Dzsudzsak müdahalesiyle yerde kaldı. Balazs Dzsudzsak sarı kart gördü.
 
57'Ay Yıldızlı ekibimiz sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına gelen topu rakip savunma uzaklaştırdı.
52'Orta alanda topla buluşan Selçuk, pasını Burak'a verdi. Burak topun kontrolünü sağladıktan sonra sağ kanattan ileriye hareketlenen Gökhan'a pasını gönderdi ama rakip savunma topun sahibi oldu.
 
51'Karşılaşmanın ikinci yarısının başlamasıyla beraber Milli takımımız oyunu yine rakip yarı alana yıkmış durumda.
 
50'Orta alanda topun kontrolünü sağlayan Szalai, yoğun baskımızla topu kaybetti.
 
49'Nuri kullandığı serbest vuruşta topu doğrudan kaleye gönderdi ama top yandan dışarıya çıktı.
 
48'Arda Turan sağ kanatta son çizgide Varga'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Karar serbest vuruş. Varga sarı kart gördü.
 
47'Sağ kanattan gelişen A Milli takım atağında Umut topla buluştu ama yerde kaldı. Karar devam.
 
46'Macaristan Milli takımı ikinci yarıya oyuncu değişikliğiyle başladı. Zsolt Korcsmar oyundan çıktı ve yerine Richard Guzmics oyuna girdi.

 D.A.Karşılaşmada ilk devre sona erdi.
 
45'İlk yarının son dakikasında sağ kanattan köşe vuruşu kullandık. Ceza alanına gelen top kafalardan seken top kaleci Kiraly'de kaldı.
 
45'Maçın Sırbistanlı hakemi karşılaşmanın ilk devresine 1 dakika ilave etti.

 40'Kullanılan köşe vuruşu sonrasında ceza alanı içinde tam bir karambol oluştu. Son anda Macaristan savunması top uzaklaştırdı.
 
39'Oyunu rakip yarı alana yıktığımız dakikalarda, sağ kanatta topla buluşan Alper son çizgiden topu ceza alanına çevirmek istedi ama savunma topu kornere gönderdi.
 
38'Orta alanda top kapma mücadelesinde Arda Turan yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
 
37'Gelişen Ay Yıldızlı ekibimizin atağında Arda sağ kanattan ceza sahasına ortasını gönderdi. Gelen topa Burak yükseldi ama topa dokunamadı.
 
36'Onur'un sakatlanmasından dolayı oyun durmuş durumda.
 
35'Sağ kanattan gelişen Macaristan atağında ceza sahasına yapılan orta Onur'da kaldı. Ardından topu kontrol eden Onur, Hajnal'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
29'Arda Turan orta alanda topla buluştu ve hızlı bir atak geliştirmek istedi ama rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
 
28'Bu dakikalarda Milli takımımız ilk bölümlere oranla topu ayağında çok fazla tutamıyor ve Macaristan Milli takımı da oyuna biraz daha ortak olmuş durumda.
 
27'Sol kanattan gelişen Macaristan takımı atağında Koman topu ayağından açtı ve top taca gitti.
 
26'Sol kanatta topla buluşan Arda Turan, son çizgi yakınlarından iki rakibinden sıyrıldı ve ceza alanına girdi. Arda bir üçüncü rakibinden sıyrılmak isterken topu kaybetti.
 
25'gelişen A Milli takımımızın atağında Burak rakibinden sıyrıldı ve kaleciyle sol çaprazdan karşı karşıya kaldı ama hakem Burak'ın rakibine faul yaptığını belirtti.
 
23'Macaristan Milli takımı serbest vuruş kullandı. Ceza alanına gelen topa Vanczak kafa vurdu ve Onur topu son anda kurtardı. Sol tarafa giden topa tekrar Vanczak vurdu ve top bu kez direğe vurdu ve ardından savunmamız topu kornere gönderdi.
21'Sağ kanattan gelişen Macaristan atağında Vanczak son çizgiden ceza sahasına ortasını gönderdi ama top kaleci Onur'da kaldı.
 
20'Gelişen A Milli takımımızın atağında Hasan Ali sol kanatta topu kontrol etti ve daha ileride bulunan Arda'ya yüksek bir top gönderdi. Arda topu kontrol ederken ellerini kullandığı için hakem oyunu durdurdu.
 
19'Nadir gelişen Macaristan atağında Szalai ceza sahası içinde sağ çaprazda topla buluştu ve kaleye doğru vuruşunu yaptı ama top yandan dışarıya gitti.
 
18'Orta alanda topla buluşan Umut Bulut topu kontrol ettikten sonra sağ kanattan ileriye koşu yapan Gökhan'a gönderdi. Gökhan topu istediği gibi kontrol edemeyince top doğrudan dışarıya gitti.
 
17'Çok tehlikeli gelişen A Milli takım atağında savunma arkasına koşu yapan Umut topla buluştu ve sağ çaprazda kaleciden sıyrıldı ve dar açıdan topu kaleye gönderdi ama top yan ağlarda kaldı.
 
16'Alper Potuk orta alanda kaptığı topu hemen savunma arkasına koşu yapan Burak'a gönderdi ama Burak işçin ofsayt bayrağı kalktı.
 
15'Selçuk İnan savunmada aldığı topla rakip yarı alana geçti ama Pinter'in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

 11'Sol kanattan Hasan Ali taç atışını kullandı. Atağın devamında Arda topu ceza sahasına ortaladı. Gelen topu Umut yükseldi ama etkisiz bir kafa vuruşu oldu.
 
9'Sol kanattan gelişen A Milli takım atağında Alper son çizgide rakibinden sıyrıldı ve ceza sahasına ortasını gönderdi ama rakip savunma topu uzaklaştırdı.
 
8'Karşılaşma oldukça tempolu başladı. Milli takımımız topu ayağında fazla tutarak rakip yarı alanda tehlike yaratmak istiyor.
 
7'Tehlikeli gelişen A Milli takım atağında Selçuk pasını Burak'a gönderdi. Ardından rakip savunması topu uzaklaştırdı. Topla bu kez sol kanatta buluşan Hasan Ali ceza sahasına yerden sert bir orta gönderdi ama savunma yine topu karşıladı.
6'Gelişen Macaristan Milli takımı atağında Szalai ceza sahası dışından kaleye şutunu gönderdi ama Onur için kolay bir top oldu.
 
5'Sağ ağ kanattan gelişen atağımızda Burak pasını son çizgi yakınlarına bulunan Alper'e gönderdi ama top biraz hızlıydı ve dışarıya gitti.
 
4'Bu kez sol kanattan gelişen A Milli takım atağında Arda topun kontrolünü sağlayamadı ve top taca gitti.
 
3'Yine gelişen Ay Yıldızlı ekibimizin atağında Arda ğasını orta alanda Nuri'ye göndermek istedi ama Macar savunması araya girdi.
 
2'A Milli takımımız sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Selçuk kullandığı köşe vuruşunda topu doğrudan ceza alanına gönderdi. Arka direk yakınlarına gelen topa Nuri kafa vuruşu yaptı ama top kaleci Kiraly'de kaldı.
 
1'Karşılaşma Macaristan Milli takımı oyuncularının vuruşuyla başladı. Ay Yıldızlı ekibimize sonsuz başarılar
M.Ö.Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Macaristan Milli Marşı okunuyor.
 
M.Ö.Her iki ülke Milli takımıda karşılaşmanın Sırp hakemi Milorad Mazic eşliğinde sahaya çıkıyor.
 
M.Ö.A Milli takımımız için çok önemli olan bu maçtan 3 puanla ayrıldığımız takdirde
uzak kaldığımız zirve için umutlarımızı devam edecek ve Macaristan'la olan puan farkını 1'e indireceğiz.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetecek.
 
Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Milenko Vukadinovic olacak. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Diğer yandan aklımız Romanya-Hollanda maçında, gönlümüz Portakallar'da.
 
Türkiye: Onur Recep Kıvrak, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Semih Kaya, Hasan Ali Kaldırım, Nuri Şahin, Selçuk İnan, Alper Potuk, Arda Turan, Umut Bulut, Burak Yılmaz
 
Macaristan: Kiraly, Vanczak, Kadar, Dzsudszak, Varga, Szalai, Koman, Pinter, Meszaros, Hajnal, Korcsmar
 
Stat: Saracoğlu
Saat: 20.30
Yayın: Star TV
Hakem: Milorad Mazic (Sırbistan)
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV