banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ve transfer resmen bitti

Bundesliga'da Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı.

10 Ocak 2024 Çarşamba 12:13
Ve transfer resmen bitti
banner322
Ve transfer resmen bitti

Bundesliga'da Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-siyahlı ekipten ayrılması beklenen milli orta saha oyuncusu kararını resmen açıkladı. İşte Salih Özcan haberinin detayları...

Almanya'da Borussia Dortmund'da top koşturan ve performansıyla adından sıkça söz ettiren Salih Özcan için transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ülkemizden ve Avrupa'nın birçok önemli kulübünden transfer teklifi alan milli oyuncu, transferine son noktayı kendisi koydu. 26 yaşındaki oyuncu adeta herkesi ters köşe yaptı.

SALİH ÖZCAN KARARINI VERDİ VE TRANSFER BİTTİ
Geçtiğimiz sezon başında Alman ekibi Borussia Dortmund'a transfer olan ve takımın en değerli isimlerinden biri olmayı başaran Salih Özcan'ın ismi transferde gündemden düşmüyordu. Dev kulüplerden teklif alan orta saha oyuncusu, transferini resmen bitirdi. Bu sezon Bundesliga'da beklentilerin altında kalan Borussia Dortmund'da Alman basınına konuşan Salih Özcan, "Herkes çok ateşli, sezonun ikinci yarısında telafi etmemiz gereken bir şey var" ifadelerini kullanarak takımda kalacağını resmen açıklamış oldu.

GALATASARAY DA DEVREDEYDİ
Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın da Salih Özcan'ı transfer etmek istediği biliniyordu. Bazı haber kaynakları, Cimbom'un milli oyuncu ile söz kestiğini ve sarı-siyahlı ekiple pazarlıkta bulunduğunu iddia etmişti.
DORTMUND RAKAMLARI
Salih Özcan, Dortmund formasıyla tüm kulvarlarda 52 maça çıktı. Milli oyuncu, bu karşılaşmalarda 2 asist üreterek takımına katkı vermeyi başardı. 




beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV