banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

Yabancı kararı TFF’yi bitiriyor

TFF'nin yabancı kararı kulüpleri harekete geçirdi, olağanüstü kongre sesleri yükseliyor.

19 Haziran 2013 Çarşamba 17:07
Yabancı kararı TFF’yi bitiriyor
banner321
Yabancı kararı TFF’yi bitiriyor

TFF'nin yabancı kararı kulüpleri harekete geçirdi, olağanüstü kongre sesleri yükseliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 2013-14 sezonunda kulüplerin en fazla 10 yabancı oyuncuyla sözleşme yapabileceği ve 18 kişilik kadroda en çok 6 oyuncunun yer alabileceğini karara bağlaması büyük yankı uyandırdı. Galatasaray Bakanı Ünal Aysal’ın, ”Ya bu karar değişir ya da TFF” çıkışının ardından dün de Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav sert açıklamalar yaptı, olağanüstü kongre sinyalleri verdi.

Cavcav, ”Ünal Aysal ile Halil Ünal TFF’den yabancı konusu görüşmek için randevu isteyecek. İsteklerimiz kabul edilmediği takdirde TFF Genel Kurulu’na gitmek için hazırlığa başlıyoruz. Bu karar değişmezse o zaman federasyon değişecek. Bu yönetim bizim oylarımızla geldi. Tutumları devam ederse nasıl geldilerse göndermesini de biliriz. Kulüpler olarak 6+2+2 kuralının kalması gerektiğini söyledik, imza attık. Sadece Fenerbahçe’nın bu isteğe imza atmaması düşündürücü. Acı ama gerçek, bugün Türkiye’de Fenerbahçe ne derse o oluyor” dedi.

İlhan Cavcav’ın bu çıkışının ardından kongre kulisleri hareketlendi. TFF genel kurul üyelerinin yüzde 40′ının imzasının alınması halinde olağanüstü kongre kararı ortaya çıkacak. Aysal ve Ünal’ın TFF ile yapacağı toplantıdan istenilen karar çıkmazsa, imza toplanmaya başlayacak. TFF’nin 298 üyesi bulunuyor. 120 imzaya ulaşıldığı takdirde prosedür devreye girecek ve olağanüstü kongre süreci başlayacak. Adaylığını açıklayan Haluk Ulusoy’un liste çalışmalarına başladığı gelen bilgiler arasında.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV