banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yılın transferi Alex Telles

Alex Telles için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Geçtiğimiz yaz Manchester United'dan Al Nassr'a transfer olan Brezilyalı yıldız oyuncu Alex Telles için Süper Lig devi harekete geçti. İşte detaylar...

06 Aralık 2023 Çarşamba 10:39
Yılın transferi Alex Telles
banner321
Yılın transferi Alex Telles! Geri dönüyor: Süper Lig asıl şimdi başlıyor

Alex Telles için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Geçtiğimiz yaz Manchester United'dan Al Nassr'a transfer olan Brezilyalı yıldız oyuncu Alex Telles için Süper Lig devi harekete geçti. İşte detaylar...

Geçtiğimiz yaz Manchester United'dan Al Nassr'a transfer olan Alex Telles için Süper Lig devi harekete geçti. Brezilyalı yıldız Alex Telles'i eski takımı Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna katmak istediği iddia edildi.
ALEX TELLES DE ARABİSTAN'A GİTMİŞTİ

2022-23 sezonunu kiralık olarak La Liga ekibi Sevilla'da geçiren Alex Telles, geçtiğimiz yaz bonservisini elinde bulunduran Manchester United'a dönmüştü. İngiliz ekibinde kadroda düşünülmeyen Brezilyalı yıldız, 4.6 milyon euro bonservis bedeliyle Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'a transfer oldu.

ESKİ TAKIMI İSTİYOR! GELMEYE SICAK BAKIYOR...

Sol beke takviye yapmayı planlayan Galatasaray, eski yıldızı Alex Telles için devreye girdi. Takvim'de yer alan habere göre; Sarı-kırmızılıların ocakta kiralama teklifi yapacağı Brezilyalı yıldız Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor. Transferin birkaç hafta içinde netlik kazanması bekleniyor.
BU SEZONKİ PERFORMANSI

Alex Telles, bu sezon Al Nassr formasıyla şu ana kadar 14 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 13'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1141 dakika sahada kalan 30 yaşındaki Brezilyalı sol bek, 1 gol ve 2 asistle skora etki etti.





web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV