banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yok artık Hakan Çalhanoğlu!

Yok artık Hakan Çalhanoğlu! Bütün dünya onu konuşuyor: Gündem oldu...

29 Aralık 2023 Cuma 17:27
Yok artık Hakan Çalhanoğlu!
banner299
 Yok artık Hakan Çalhanoğlu!
Bütün dünya onu konuşuyor: Gündem oldu...

Inter'de oynayan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu bu sezonki performansıyla adından sıkça söz ettiriyor. Yıldız orta saha, yaptıklarıyla dünya futbolunun gündeminde. Hakan Çalhanoğlu gelişmesinin detayları haberimizde...
Serie A devi Inter'de 3'üncü sezonunu geçiren Hakan Çalhanoğlu, bu sezonda da performansıyla göz doldurmayı başardı. Milano ekibinde üstün performansıyla taraftarın sevgilisi haline gelen yıldız orta saha oyuncusu için güzel gelişmeler yaşanıyor. Dünyanın birçok ülkesinde manşetler bugün Hakan Çalhanoğlu ile doluydu.
HAKAN ÇALHANOĞLU, DÜNYA BASININDA MANŞETLERDE YER ALDI

İtalya Serie A'da lider Inter formasıyla fırtına gibi esen Hakan Çalhanoğlu, bir kez daha gündeme oturmayı başardı. Milli oyuncu, dünyanın en iyi orta sahaları olarak gösterilen, İlkay Gündoğan, Rodri, Luka Modric ve birçok oyuncuyu çoğu istatistiklerde geride bırakmayı başardı. Başarılı orta saha oyuncusunun bu performansı onu dünya basınında manşetlerine taşıdı.

EN ÇOK GOL ATAN VE EN ÇOK ŞUT ÇEKEN OYUNCU OLDU

Hakan Çalhanoğlu, bu sezon orta sahalar arasında en çok gol atan ve en çok şut çeken oyuncu istatistiğinde zirvede yer aldı. Hakan için eski teknik direktörü Arrigo Sacchi, dünyanın en iyi üç orta saha oyuncusundan biri açıklamasını yaptı.

LIVERPOOL'UN İLGİSİ VAR

Milli orta sahaya, İngiliz devi Liverpool'un talip olduğu öğrenildi. Jurgen Klopp'un takımda görmeyi çok istediği 10 numara oyuncusu için Inter talep edeceği tutarı belirledi. İtalyan basınında yer alan habere göre; Mavi-siyahlı ekip, Hakan için 50 milyon euro bonservis bedeli talep edecek.

INTER RAKAMLARI

Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla tüm kulvarlarda 116 maça çıktı. Milli oyuncu, bu karşılaşmalarda 20 gol ve 24 asist üretmeyi başardı.





beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV