banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
08 Mayıs 2024 Çarşamba

Benzin ve motorine indirim geliyor

Engelliye Türk Telekom Engeli!

Serkan Kaya İnternet Bekliyor; Amasya’nın Taşova ilçesine bağlı Kızgüldüren Köyü’nde yaşayan engelli vatandaşımız Serkan Kaya; Dünya ve arkadaşları ile iletişim kurabildiği internetine kavuşmayı bekliyor.

14 Temmuz 2013 Pazar 19:44
Engelliye Türk Telekom Engeli!
banner265
Engelliye Türk Telekom Engeli!

Serkan Kaya İnternet Bekliyor; Amasya’nın Taşova ilçesine bağlı Kızgüldüren Köyü’nde yaşayan engelli vatandaşımız Serkan Kaya;  Dünya ve arkadaşları ile iletişim kurabildiği internetine kavuşmayı bekliyor.

Ortaokul yıllarında yakalandığı bir hastalıktan dolayı kaslarında sorun yaşayan ve bu nedenle sokağa çıkması zor olan Serkan Kaya herkes gibi internet ile bu zor hayatı kolaylaştırmak istiyor.  Köyde ailesi ile yaşamını sürdüren ancak çok sıkıldığını bazen duvarlar ile konuştuğunu anlatan Serkan, evimizde telefon hattı var 2 sene öncesi internetimde vardı. Daha sonra internetim kapandı, aradan zaman geçti birçok kez müracaat ettim, ama bana çeşitli bahaneler nedeniyle Telekom tarafından internet bağlanılmadı. Köye yüksek frekans verilmesi, bilmem başka nedenleri ortaya sürüp internet bağlanılmadı. Yetkililerden herkes gibi bende sosyal ortamda hakkım olan internetime kavuşmayı istiyorum. Bu konuda Aile ve sosyal politikalar bakanlığına bile dilekçe yazmayı düşünüyorum. Bu konuda lütfen bana yardımcı olun, diye yetkililere seslenen engelli vatandaşımız sitemiz aracılığı ile sesini duyurmak istedi.


Dünya her konuda ilerlerken, teknolojinin her damlasını insanlar için kullanırken, Türkiye’de hele birde Şehzadeler yetiştirmiş bir kentimizde böylesi çağdışı bir uygulama ile engellilerimizin mağdur edilmesi asla kabullenilemez durumdur.  Bu duruma yetkililerin ivedilikle çözüm bulması aksi takdirde, Serkan Kaya’nın interneti bağlanılmaz ise engelli derneklerinin ve sivil toplum kuruluşlarının da harekete geçip hak ihlali olan bu durumu gündeme getirmeleri gerekmektedir.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV