banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Facebook'un yayınladığı yeni tasarıma nasıl geçilir

Facebook'un yayınladığı ve içerisinde karanlık mod da bulunan yeni tasarıma nasıl geçebileceğinizi anlattık.

06 Eylül 2020 Pazar 02:15
Facebook'un yayınladığı yeni tasarıma nasıl geçilir
banner263
Facebook'un yayınladığı yeni tasarıma nasıl geçilir

Facebook'un yayınladığı ve içerisinde karanlık mod da bulunan yeni tasarıma nasıl geçebileceğinizi anlattık.

neon tabela

Facebook'un bilgisayarlarda kullandığınız masaüstü sürümü, çok yakında mobil uygulamasına benzer bir tasarıma geçecek.

Daha hızlı performans sunan ve içerisinde karanlık mod gibi özelliklerin de bulunduğu yeni Facebook, kullanıcılara daha basit bir arayüz sunacak.

Yeni tasarımı yakından inceleyecek olursak, sayfanın en üstüne Gruplar, Market ve daha fazla seçeneğin yer aldığı sekmeleri görüyoruz. Bu sekmelerin hemen altında ise hikayeler bölümü yer alıyor.

Facebook, yeni tasarımın kullanıcıların aradıklarını daha hızlı bulmalarına yardımcı olduğunu söylerken, ayrıca ana sayfa ve diğer sayfaların da daha hızlı açılacağını belirtti.

FACEBOOK YENİ TASARIMA NASIL GEÇİLİR
Facebook, ilerleyen haftalarda yeni tasarımı bütün kullanıcıların hizmetine sunacak. Ancak şirket, şu anda belirli kullanıcılar için bu özelliği aktif etmiş durumda.

Eğer siz de Facebook'un seçtiği şanslı kullanıcılardansanız, aşağıdaki adımları takip ederek yenit asarıma geçebilirsiniz.

1- Öncelikle bilgisayarınızdan Facebook'a girin ve en sağda bulunan 'Ayarlar' okuna dokunarak penceri açın. 'Yeni Facebook'a Geçiş Yap' seçeneğine dokunun.

2- Karşınıza aşağıdaki gibi tema seçimi ekranı çıkacak. Buradan ister aydınlık ister koyu temayı seçip 'BAŞLA' butonuna tıklayın.

Artık Facebook'u yeni tasarımıyla kullanmaya başlayabilirsiniz. Tekrar eski görünüme geçmek için yine Ayarlar penceresinden 'Klasik Facebook'a Geçiş Yap' seçeneğini seçmeniz gerekiyor.

Eylül ayında komple yeni sürüme geçiliyor.






beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV