banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Twitter'da e-ticaret dönemi başlıyor

Dünyaca ünlü sosyal paylaşım sitesi Twitter e-ticaret dönemini başlatıyor.

02 Şubat 2014 Pazar 22:25
Twitter'da e-ticaret dönemi başlıyor
banner264
Twitter'da e-ticaret dönemi başlıyor
Dünyaca ünlü sosyal paylaşım sitesi Twitter e-ticaret dönemini başlatıyor.
Öğrenilene göre; şirket konuyla ilgili olarak online ödeme şirketi Stripe ile bir anlaşma imzalamaya çok yakın. İki taraf arasında anlaşma imzalandıktan sonra tek bir tweet ile alışveriş yapabilmek mümkün olacak.
TWITTER ÜZERİNDEN ÜRÜN ALIMI RESMEN BAŞLAYACAK

Twitter'ın online ödeme sistemlerini sitesi bünyesinde hayata geçirdikten sonra ilk etapta Fancy.com isimli online ticaret platformu ile anlaşması bekleniyor. Twitter kurum ile anlaştıktan sonra Twitter üzerinden ürün alımı resmen başlayacak. Modelin genişlemesi dahilinde Twitter'ın başka firmalarla da masaya oturması bekleniyor.
YENİ ÜRÜNLERİ HABER VERECEK

Recode isimli internet sitesinin haberine göre; Twitter online ticaret hamlesine giriştiği zaman sitesinin ‘keşfet bölümünde’ yeni ürünler gözükebilecek. Firmalar ürünlerini belli paralar ödeyerek bu bölümde üst sıralara çekebilecek. Böylece müşteriler ürünleri daha kolay fark edecekler. Twitter üzerinden alışveriş yapmak isteyenlerin isim, adres ve kredi kartı bilgilerini sisteme girmeleri yeterli olacak. Aynı zamanda tüketiciler ürünlerinin teslimat aşamasını da Twitter üzerinden takip edebilecek.
FACEBOOK'TA DAHA ÖNCE E-TİCARETE BAŞLAMIŞTI

Twitter'ın e-ticaret briminin başında ise eski Ticketmaster CEO'su Nathan Hubbard bulunuyor. Facebook'ta önceden online ticaret hamlesine girişmiş fakat zayıf talep yüzünden daha sonra bundan vazgeçmişti. Twitter'ın ise bu konuda ne kadar başarılı olacağı merak ediliyor.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV