banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

10 milyonluk uyuşturucu

İstanbul Polisi, 3 ayrı operasyonda doğu illerinden getirilen 10 milyon lira değerinde uyuşturucu ve 2 makineli tüfek ele geçirdi.

04 Kasım 2016 Cuma 11:59
10 milyonluk uyuşturucu
banner264
10 milyonluk uyuşturucu
İstanbul Polisi, 3 ayrı operasyonda doğu illerinden getirilen 10 milyon lira değerinde uyuşturucu ve 2 makineli tüfek ele geçirdi. Operasyonlarda 6 şüpheli gözaltına alınırken, şebekenin terör örgütü bağlantısı mercek altına alındı.

Tabela

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü, yapılan istihbarat çalışmalarında, doğu illerinden uyuşturucu getiren bir şebeke olduğunu belirledi. Şebekeye yönelik teknik ve fiziki takip çalışması başlatıldı. Araştırmalarda, şüphelilerin uyuşturucuları saklandığı adresler belirlendi. 2-3 Kasım tarihlerinde Küçükçekmece ve Bayrampaşa’daki 3 ayrı adrese operasyon düzenlendi. Aramalarda, 10 milyon lira değerinde, 485 kilo ot esrar, 71 kilo 300 gram toz esrar, ele geçirildi. Adreslerden birinde, Hint keneviri yetiştirmek için oluşturulan özel bir sera düzeneği de bulundu. Adresteki saksılara ekili olan çok sayıda Hint kenevirleri imha edildi.
OTOMATİK SİLAH

Küçükçekmece’de yapılan baskında bir adreste, biri kaleşnikof, diğeri CZ 25 marka otomatik silah ve 1 tabanca ele geçirildi. Operasyonlarda 6 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin terör örgütü bağlantıları mercek altına alındı.
Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüpheliler Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV