banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

5 bin hükümlüye iyi hal tahliyesi

Ceza Muhakemesi Kanunu ile Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından cezaevlerinde tahliyeler başladı.

31 Ocak 2013 Perşembe 19:33
5 bin hükümlüye iyi hal tahliyesi
banner267
5 bin hükümlüye iyi hal tahliyesi

Ceza Muhakemesi Kanunu ile Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından cezaevlerinde tahliyeler başladı. Tahliye edilecekler arasında dayakçı kocalar da var.


Bursa E Tipi Açık ve Gemlik Açık cezaevlerindeki 80 tutuklunun tahliye edildiği bildirildi.

Ceza Muhakemesi Kanunu ile Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından Bursa'daki cezaevlerinde tahliyeler başladı.

Yasa kapsamında Bursa E Tipi Açık ve Gemlik Açık cezaevlerindeki 80 hükümlü tahliye edildi.

İyi halli mahkumların dosyaları infaz hakimleri tarafından tek tek inceleniyor. Bursa'da yaklaşık 550 hükümlünün yasadan yararlanacağı belirtiliyor.

Denetimli serbestlik büroları, hürriyetlerine kavuşan mahkumların kalan ceza süreleri kadar kamu yararına çalışma, karakola gidip imza atma şeklinde kontrol altında tutulmasına karar veriyor.

Yasa çerçevesinde, 15 bin hükümlünün salıverileceği belirtiliyor. Tahliye edilecek mahkumlar arasında dayakçı kocaların da bulunduğu belirtiliyor.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV