banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Adana'da polis müdahalesi

Adana'da izinsiz yürüyüş yapmak isteyen ve polisin uyarısına rağmen dağılmayan gruba tazyikli su ve biber gazıyla müdahale edildi.

26 Aralık 2013 Perşembe 21:04
Adana'da polis müdahalesi
banner264
Adana'da polis müdahalesi
Adana'da izinsiz yürüyüş yapmak isteyen ve polisin uyarısına rağmen dağılmayan gruba tazyikli su ve biber gazıyla müdahale edildi.
Adana'da, 'yolsuzluk ve rüşvet' iddialarıyla ilgili hükümeti protesto eden yaklaşık 300 kişilik gruba polis su ve biber gazı sıkarak müdahale etti.

İnönü Parkı'nda bir araya gelen Türk Tabipler Birliği üyeleri ile KESK'e bağlı sendika üyeleri, Türkiye'yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet iddiaları nedeniyle hükümeti protesto etti. Ardından grup, Atatürk Parkı'na kadar yürümek istedi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis, grubun yürümesine izin vermeyeceklerini bildirdi. Ancak grup, yürümekte ısrar etti. Bir süre polisle pazarlık eden göstericiler, kol kola girerek İnönü Parkı'ndan caddeye doğru yürüyüşe geçti. Bunun üzerine önlem alan TOMA'larla göstericilerin üzerine su sıkıldı. Göstericilerin taşla karşılık vermesi üzerine arbede çıktı. Polisin biber gazı da sıktığı göstericiler ara sokaklara girerek kaçtı.

TOMA'ların su sıktığı bir gazetecinin de kamerasının kırıldığı olayda 1 kişi de gözaltına alındı. Polis bölgede güvenlik önlemlerini arttırdı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV