banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Avrasya Birliği “Hükümet İstifa Dedi!"

26 Ağustos 2012 Pazar günü Taksim meydanı'nda 16:00 da gerçekleşen yürüyüşte; "akan kan bizim bu ülke bizim şehit bizim gazi bizim Ülkene sahip çık uyuma uyan bedava alınmadı bu vatan" sloganları ile yürüyen 1000 kişilik grup olaysız dağıldı.

27 Ağustos 2012 Pazartesi 14:43
Avrasya Birliği “Hükümet İstifa Dedi!
banner266
Avrasya Birliği "Hükümet İstifa Dedi!"

26 Ağustos 2012 Pazar günü Taksim meydanı'nda 16:00 da gerçekleşen yürüyüşte; akan kan bizim bu ülke bizim şehit bizim gazi bizim Ülkene sahip çık uyuma uyan bedava alınmadı bu vatan sloganları ile yürüyen 1000 kişilik grup olaysız dağıldı.

Sosyal ağlarda gruplardan davet ile çağrılan 1000 kişilik grup organizatörler Nurbay ACAR, Ahmet Türker, grup basın açıklaması yaptı ve olaysız dağıldı.
Ülkemizde son on yıldır giderek artan PKK terörü, en acımasız ve alçak yüzünü Gazi Antep’de sergilemiştir. Aralarında 1 yaşında bir bebeğin de bulunduğu, tam 6 yurttaşımız can vermiştir.
Daha vahimi, artan terör olaylarının bile önüne geçebilecek bir yapılanma sürdürülmemektedir. Suriye başta olmak üzere, komşu ülkelerden sızan teröristler akın akın ülkeye girmektedir.
Bu eğitimli ve yarı-profesyonel ordu niteliğindeki terörist gruplar, ülkenin çeşitli şehirlerinde mevzilenmektedirler.
Gazi Antep saldırısı bu gerçeği açıkça ortaya çıkarmıştır. Bundan hareketle de, ülkemizin bir içsavaşa sürüklenmeye çalışıldığını ve silahlı terörist grupların bir içsavaş hazırlığında olduğunu anlamak zor değildir.

Bütün bu süreç içinde yeterince etkili olmak bir yana, gerekli önlemleri bile alamayan, vatan evlatlarının asker ve sivil olarak kırılmalarına karşı hiçbir etkili eylem gerçekleştiremeyen.
Üstelik Habur Kapısı Terörist Karşılama Töreni ve Anayasa Değişim Planı gibi, köklü desteklerle teröristleri azdıran, elebaşları ile muhatap olan, terör odaklarını ve yandaşlarını memnun eden Hükümeti telin etmek ve istifaya davet etmek için; ama daha önemlisi, artık milletin doğrudan ülkeye sahip çıktığını ifade ve ilan etmek için bir sivil toplum girişimi düzenlenmiştir.
Nurbay ACAR
Avrasya birliği genel sekreteri


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV