banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
08 Mayıs 2024 Çarşamba

Benzin ve motorine indirim geliyor

Beratcan'ın katil zanlısı yakalandı

Kartal'da kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin aranan servis şoförü gözaltına alındı.

28 Mart 2016 Pazartesi 07:29
Beratcan'ın katil zanlısı yakalandı
banner264
Beratcan'ın katil zanlısı yakalandı
Kartal'da kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin aranan servis şoförü gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, olayla ilgili çalışmasını sürdüren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli olarak aranan servis şoförü E.K'nın Gaziosmanpaşa'daki bir adreste saklandığını tespit etti.

Asayiş ve Çocuk Şube ile Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin söz konusu adrese düzenlediği ortak operasyonla, E.K. yakalandı.

Kartal Yıldız İşçimenler İlkokulu öğrencisi Beratcan Karakütük'ün 9 Mart'ta okuldan çıktıktan sonra eve
dönmemesi üzerine ailesi polise kayıp müracaatında bulunmuş ve arama çalışması başlatılmıştı. Beratcan'ın cesedi 23 Mart'ta Tuzla
Tepeören'deki ormanlık alanda bulunmuştu.



VATANDAŞIN İHBARI YAKALATTI

Kartal'da kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin gözaltına alınan şüpheli, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

Alınan bilgiye göre, olaya ilişkin aranan servis şoförü E.K'nın yakalanması için çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin son dönemde sık görüştüğü kişileri belirleyerek, teknik takibe aldı.

Şüphelinin fotoğraflarının basında yer almasının ardından polisi arayan bazı vatandaşlar da E.K'ya benzeyen bir kişiyi Gaziosmanpaşa'da gördüklerini bildirdi. Bunun üzerine çalışmasını Gaziosmanpaşa'da yoğunlaştıran polis ekipleri, E.K'nın kız arkadaşının evinin bu ilçede olduğunu tespit etti.
Polis ekiplerinin operasyonunda, E.K. arkadaşının evinin önünde yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheli, ilçedeki bir hastanede yapılan sağlık kontrolünün ardından Gayrettepe'deki İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.
E.K'nın işlemleri devam ediyor.

Kartal Yıldız İşçimenler İlkokulu öğrencisi Beratcan Karakütük'ün 9 Mart'ta okuldan çıktıktan sonra eve dönmemesi üzerine ailesi polise kayıp müracaatında bulunmuş ve arama çalışması başlatılmıştı. Beratcan'ın cesedi, 23 Mart'ta Tuzla Tepeören'deki ormanlık alanda bulunmuştu.



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV