banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
08 Mayıs 2024 Çarşamba

Benzin ve motorine indirim geliyor

Bu yöntem parfümün etki süresini artırıyor!

Parfüm sıkmak insanları iyi hissettirebiliyor. Çünkü etrafa yayılan güzel koku, mutluluk da oluşturabiliyor. Ancak sıkılan veya sürülen parfümlerin bir süre sonra uçup gittiği gözlemlenebiliyor.

17 Kasım 2023 Cuma 10:57
Bu yöntem parfümün etki süresini artırıyor!
banner299
Bu yöntem parfümün etki süresini artırıyor! Meğer çözümü buymuş

Parfüm sıkmak insanları iyi hissettirebiliyor. Çünkü etrafa yayılan güzel koku, mutluluk da oluşturabiliyor. Ancak sıkılan veya sürülen parfümlerin bir süre sonra uçup gittiği gözlemlenebiliyor. Öte yandan bir yöntem sayesinde kokunun etki süresi artırılabiliyor. İşte detaylar…
Parfüm birçok insan tarafından sürülebiliyor ya da sıkılabiliyor. Ancak etkisi kısa sürede geçebiliyor. Bu nedenle pek çok insan tarafından parfümün etki süresini artırabilen yöntemler de araştırılabiliyor. Ayrıca bu noktada tercih edilecek bir yöntem, 'meğer çözümü buymuş' dedirtebiliyor.


BU YÖNTEM PARFÜMÜN ETKİ SÜRESİNİ ARTIRIYOR

Parfüm sıkan veya süren pek çok insan, etki süresini artırmanın yöntemlerini de araştırabiliyor. Çünkü söz konusu kokuların bir süre sonra adeta ortadan kaybolduğu gözlemlenebiliyor. Öte yandan bu noktada tercih edilecek bir yöntem, parfümün etki süresini artırmada başarılı olabiliyor. Nitekim parfümün etki süresini artırabilen yöntem, vazelin yöntemi.
Vazelin Yöntemi: Vazelin koku sıkılacak veya sürülecek bölgeye ince bir tabaka şeklinde sürülür. Akabinde sürülen veya sıkılan vazelinin üstüne istenilen parfüm sıkılır ya da sürülür. Bu sayede parfümün kalıcı etkisi uzatılabilir.

Dikkat: Vazelin yöntemini alerji etkisi oluşabilecek kişilerin, hassas cilde sahip olan kişilerin ve farklı bir sağlık problemi oluşma ihtimali bulunan kişilerin uzman bir doktora danışarak tercih etmeleri gerekir.




web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV