banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Çatışmalar sürüyor, jandarma da devrede

Gezi Parkı'nda yapılan müdahalenin ardından, parktaki direnişçiler Gümüşsuyu, Talimhane kapatıldığı için Harbiye yönüne kaçtı.

16 Haziran 2013 Pazar 02:49
Çatışmalar sürüyor, jandarma da devrede
banner264
Çatışmalar sürüyor, jandarma da devrede
Gezi Parkı'nda yapılan müdahalenin ardından, parktaki direnişçiler Gümüşsuyu, Talimhane kapatıldığı için Harbiye yönüne kaçtı.

Binlerce eylemci TRT binası önü ile Askeri Müze arasında polisle çatışma halinde.



Saat 02:00 sıralarında Sıraselviler'de polisle göstericiler arasında çatışma çıktı. Polis TOMA'larla su sıkıp biber gazı ile kalabalığı dağıtmaya çalışıyor.

Tarlabaşı'nda da polisle göstericiler arasında sıcak temas devam ediyor. Gaz bombaları nedeniyle sağlık sorunları yaşayanlar çevredeki otellere kaçıp sığınmaya çalışıyor

Göstericileri dağıtmak için Jandarma'ya ait TOMA araçları da devreye girdi. Göstericilere tazyikli su ile müdahale ediyorlar

Gezi Parkı’nda yapılan müdahalenin ardından, parktaki direnişçiler Gümüşsuyu, Talimhane kapatıldığı için Harbiye yönüne kaçtı. Binlerce eylemci TRT binası önü ile Askeri Müze arasında polisle çatışma halinde. Eylemciler yol ortasındaki demir parmaklıkları sökerek büyük barikatlar oluşturdu. Ancak polis burada çok yoğun gaz kullanıyor. Kalabalık grup, zaman zaman sloganlar atarak polisi ve hükümeti protesto ediyor. Kimi zaman hep birlikte '10 Yıl Marşı' söyleniyor. Atılan gazlardan fenalaşanlar civardaki otellere ve dükkanlara sığınıyor.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV