banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Dehşet saçtı

Gözü dönmüş eş yakalandı ; Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, boşandığı eşinin evini basarak babası ile annesini av tüfeğiyle öldürdükten sonra, Merve A.'ı kaçıran 25 yaşındaki Erkan Y., yakalandı.

22 Ağustos 2012 Çarşamba 04:04
Dehşet saçtı
banner291
Dehşet saçtı
Gözü dönmüş eş yakalandı
Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, boşandığı eşinin evini basarak babası ile annesini av tüfeğiyle öldürdükten sonra, Merve A.'ı kaçıran 25 yaşındaki Erkan Y., yakalandı.

ESKİ EŞ YARALANDI
Cinayetten sonra çalışma başlatan polis ekipleri, Erkan Y. ile Merve A.'nın plakasız bir motosiklet ile ilçe merkezinde gezdiği yönünde ihbarı değerlendirdi. Bölgede yapılan arama çalışmaları sonuç verdi. Motosiklet, Tepecik Mahallesi'nde görüldü. 'Dur' ihtarına uymayıp kaçmaya başlayan Erkan Y. ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamacada polis otosunun arkadan çarptığı motosiklet savrulunca, cinayet zanlısı ile kaçırdığı eski eşi motosikletten düştü. Polis tarafından etkisiz hale getirilen zanlı Erkan Y., gözaltına alınıp, polis merkezine götürüldü. Kazada hafif yaralanan Merve A. ise çağrılan acil yardım ekiplerince Bayramiç Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından Erkan Y. adliyeye sevk edildi. Erkan Y., sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Hastanedeki tedavisi tamamlanan Merve A., İlçe Emniyet Müdürclüğü'ne ifadesi alınmak üzere götürüldü.
HT

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV