banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Eşi görümemiş tecavüz davası!

'Var mısın Yok musun'un ünlüsü görme engelli Evren Doğru'nun görme engelli eşi Özgür Deniz Doğru, görme engelli masör Fazlı K.'yi kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla şikayet etti.

25 Haziran 2012 Pazartesi 07:38
Eşi görümemiş tecavüz davası!
banner304
Eşi görümemiş tecavüz davası!
'Var mısın Yok musun'un ünlüsü görme engelli Evren Doğru'nun görme engelli eşi Özgür Deniz Doğru, görme engelli masör Fazlı K.'yi kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla şikayet etti.

Var mısın Yok musun?' adlı yarışma programına katılarak şöhreti yakalayan ve ardından bir TV programında sunuculuk yapan görme engelli Evren Doğru'nun görme engelli eşi Özgür Deniz Doğru Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gelerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Görme engelli masör Fazlı K.'nin tecavüzüne uğradığını iddia eden Doğru, 'Fazlı K. benimle zorla cinsel ilişkiye girdi. Birlikte olmazsam tüpü açarak beni öldürmekle tehdit etti' dedi. Bu şikayet üzerine 26 yaşındaki masör Fazlı K. savcılık tarafından sorgulandı.

Suçlamaları reddeden Fazlı K. şöyle ifade verdi: 'Geçen yıl aramızda duygusal ilişki doğdu. Rızasıyla da devam etti. Bir süre sonra ilişkimiz çıkmaza girdi. Ayrılma kararı aldık ancak bir zaman sonra barıştık. İlişkimizin devam etmesi için eşinden ayrılması gerektiğini söyledim. Maddi durumum nedeniyle bu ilişkiyi sürdüremeyeceğini söyledi. Ardından beni arayarak evine gitmemi söyledi. Görüştüğümüzde 'Madem bu iş çıkmaz sokak. Birlikte intihar edelim' dedi. Gazı açtık. Sonra bunun yanlış olduğunu söyledim. Tüpü kapadım. Evden uzaklaşmaya çalıştım. Kendisi beni tutarak 'gidemezsin' dedi.'

ZANLI MASÖR: RIZASI VAR

Zanlı Fazlı K. şöyle devam etti: 'Gömleğime sarıldı. Ben bu sırada adeta cinnet aşamasına geldim. Mutfakta bulunan bıçağı alıp kendimi öldürüp bu kaostan kurtulmayı düşündüm. Beni ikna etti. Ben zorla ilişkiye girmedim. Rızasıyla oldu. Kendisini öldürme kastım yoktu' Soruşturma başlatan savcılık iki tarafın iddialarını değerlendirip dava açacak.

Kaynak: Akşam

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV