banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
13 Mayıs 2024 Pazartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Feshane'de Kahramanmaraş günleri başladı

Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı'nın düzenlediği Geleneksel Kahramanmaraş Tanıtım Günleri, İstanbul Feshane’de ziyaretçilerine 'merhaba' dedi.

04 Eylül 2013 Çarşamba 19:41
Feshane'de Kahramanmaraş günleri başladı
banner291
Feshane'de Kahramanmaraş günleri başladı
Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı'nın düzenlediği Geleneksel Kahramanmaraş Tanıtım Günleri, İstanbul Feshane’de ziyaretçilerine 'merhaba' dedi.

Feshane'de tanıtım günlerine; İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı ve çok sayıda milletvekili katıldı.Etkinlikte ilin dondurmasından, kekiğine, tarhanasından, kırmızı biberine kadar birçok güzelliği ile ziyaretçilerin karşısına çıktı. Türkiye’de Kahramanmaraş’ın önemli kentlerin başında geldiğini söyleyen Başkan Kadir Topbaş, “Kendi sanayisi kendisine yeten bir kent olması açısından önemli bir kentimiz. Göç vermeyen, kendi kendine yeten Türkiye’ye önemli hizmet veren bir kent konumunda. 7 bin yıllık bir tarihi var. Mezopotamya’dan Hititlerden, Roma’dan, Bizans’tan, Selçuklu ve Osmanlı’dan günümüze kadar gelen birçok önemli değer ve saygıyı bağrında barındırıyor.” ifadelerini kullandı.İstanbul’un bir ülke Türkiye’nin bir kıta özelliği gösterdiğini vurgulayan Topbaş, “Her bölgesi farklı bir coğrafya, farklı bir klima, farklı bir iklim, farklı bir güzellik, farklı güzelliklerin bulunduğu bir ülkede yaşamaktayız. Her bölgenin kendine özgü bir farklılıkları var.” dedi.Kahramanmaraş’ın insanlarının tarih boyunca ne gibi kahramanlıklara imza attığını görmenin mümkün olduğunu belirten Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise, “Maraş’ımız Cumhuriyet tarihi boyunca bir istiklal madalyasıyla ödüllendirilmiş ikincisi kahraman unvanını almıştır. Böyle bir kentin medeniyetlere ev sahipliği yapan bir yönü vardır. Bizimde görevimiz bu zenginlikleri tanıtmaktır. Maraş’ımızın artık sadece dondurmasıyla anılan bir kent olmasını istemiyoruz.” diye konuştu.Bu arada, programın açılışına yetişemeyen Vali Mutlu, daha sonra Başkan Topbaş ile birlikte stantları gezdi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV