banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Forbes Türkiye'nin en zenginini açıkladı

Türkiye'nin en zengini 3 milyar dolarlık servetiyle Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin oldu.

28 Şubat 2012 Salı 11:05
Forbes Türkiye'nin en zenginini açıkladı
banner265
Forbes Türkiye'nin en zenginini açıkladı
Türkiye'nin en zengini 3 milyar dolarlık servetiyle Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin oldu.
Forbes'ın ''En Zengin 100 Türk'' listesine göre; Türkiye'nin en zengin kişisi 3 milyar dolarlık servetiyle Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin oldu.

Listede Çukurova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Karamehmet 2.9 milyar dolarlık servetiyle ikinci, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker 2.8 milyar dolar ile üçüncü oldu.

Sıralamada Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile Koç Holding'den Semahat Arsel 2.6'şar milyar dolarlık servetleriyle dördüncülüğü paylaşırken, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç 2.5 milyar dolarlık servetiyle altıncı sırada yer aldı.


“En Zengin 100 Türk” listesinin ilk 10'u sırasıyla 2,4 milyar dolar ile Filiz Şahenk, 2.3 milyar dolar ile Şarık Tara, 2.2 milyar dolar ile Suna Kıraç ve 2.1 milyar dolar ile Ali Ağaoğlu şeklinde sıralandı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV