banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
12 Mayıs 2024 Pazar

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Gizem'in cesedi bulundu

İşkence edilmiş halde cesedi bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz toprağa verildi.

29 Nisan 2014 Salı 14:34
Gizem'in cesedi bulundu
banner267
Gizem'in cesedi bulundu
İşkence edilmiş halde cesedi bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz toprağa verildi.

backlink yazılım


Gizem Akdeniz'in cesedi Karaisalı Yolu Rüzgarlı Tepe'de bulundu. Şüpheli olarak S. A. gözaltına alındı.

Katil zanlısının Gizem'in akrabası olduğu öğrenildi.Gizem'in ablasıyla evlenmek istediği, izin verilmediği için intikam için yaptığı öne sürüldü.

Adana Emniyet Müdürlüğü ve Ankara'dan gelen özel ekibin hassas çalışması sonucu cesedin gece saat 01.30 sularında evine 20 km uzaklıktaki Rügarlı Tepe mevkiinde bulunduğu belirtiliyor. Gizem'in cansız bedeni Adli Tıp'a götürüldü. Yapılan
ilk incelemede Gizem Akdeniz'in işkence yapılarak öldürüldüğü anlaşıldı.
BIÇAKLAYIP YAKMAYA ÇALIŞMIŞ

Katil zanlısının Gizem'i aracına alıp götürdüğü belirlendi. Zanlı S.A.'nın küçük kızın ayaklarını bağlayıp işkence yaptığı, bıçakladığı belirtiliyor. Caninin, daha sonra küçük kızı yakmaya çalıştığı öne sürülüyor. Gizem'in evine 20 kilometre uzaklıkta bir vadide cesedin bulunduğu yerde cinayetin işlenme anına ilişkin bir bulguya rastlanmadı. Dedektifler, çocuğun öldürüldükten sonra buraya atılmış olabileceği üzerinde duruyor.
İLK ŞÜPHELİ OYDU

Aile üyelerinin Gizem'i pazar yerinde gördüklerini söylemeleriyle çalışmaları bu yönde yoğunlaştıran ekipler, ilk anlardan itibaren şüphelerini Gizem'in babası Mustafa Akdeniz'in amcasının oğlu olan S.A. (25) üzerinde yoğunlaştırdı. Ancak, Gizem'in pazar yerinde görüldüğü saatlerde S.A'nın başka yerde olduğunun belirlenmesi üzerine şüpheler yön değiştirdi. Bir süre sonra pazar yerinde görüldüğü belirtilen çocuğun Gizem olmadığı ortaya çıkınca yeniden S.A. üzerinde yoğunlaşan ekip, gözaltına aldıkları zanlının ifadeleri üzerine olayı çözdü.
PARKA GİTMİŞTİ

Adana’nın Seyhan ilçesinde ise 6 yaşındaki küçük Gizem sır oldu. Annesi Hatice Akdeniz’in önceki gün öğle saatlerinde pazara gitmesi üzerine mahalledeki çocuk parkına koşan minik Gizem’den o saatten beri haber alınamadı. Anne Hatice Akdeniz, pazardan döndükten sonra kızını bulamayınca durumu polise bildirse de dün gün boyunca çocuktan haber alınamadı. Hatice ve Mustafa Akdeniz çifti, kentte çeşitli yerlere kızlarının fotoğrafının bulunduğu afişler asarken, polis ekipleri de bölgede küçük Gizem’i aradı.
HELİKOPTER DESTEKLİ ARAMA

Gizem'i arama çalışmaları, helikopter destekli yürütüldü. Mahalledeki parklar, oyun alanları, inşaatlar ve bahçelerde arama yapan polis ekipleri, Gizem'i bulmak için yoğun çaba sarf etti.

Can-Kur ve AKUT'a bağlı ekipler ile gönüllü vatandaşlar da yakın mahallelerdeki boş alanlarda ve bahçelerde Gizem Akdeniz'i aradı. Arama çalışmalarına Gizem'in yakınları da katıldı. Gizem'in mahalledeki su kanalına düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde durduklarını belirten aile üyeleri, kızlarının kaçırılmış olmasından da korktuklarını kaydetti.
ZANLI ARAMALARA DA KATILMIŞ

Polis, cinayet zanlısı S.A.'nın şüphe çekmemek için aileyle birlikte arama çalışmalarına da katıldığı detayına ulaştı.
KIYAFETİ VE BIÇAĞA İNCELEME

Polis, katil zanlısı S.A.'nın olaydan sonra temizleyip kırmızı renkli otomobilde bıraktığı bıçak ile evindeki cinayet sırasında üzerinde bulunan kıyafette ayrıntılı DNA incelemesi başlattı. İncelemede S.A.'nın kıyafetinde sperm izi de arandığı öğrenildi.
ABLASI ADLİ TIP ÖNÜNDE SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Acı haberi alan Akdeniz ailesi Adlı Tıp Kurumu'na akın etti. Gizem'in ablası Gamze, sinir krizleri geçirip, kendini yerlere attı. Evlat acısıyla yıkılan baba Mustafa Akdeniz, gözyaşlarına boğulan çocuklarına sarılıp, sakinleştirmeye çalıştı. Acılı abla Gamze Akdeniz, katil zanlısına beddualar yağdırıp, "Onu kendi ellerimle öldüreceğim. Kardeşimin suçu neydi. Ona nasıl kıydı?" diye konuştu. Akdeniz ailesinin yakınları, Gizem'in ablalarını, bir otomobile bindirilip, götürdü.
TOPRAĞA VERİLDİ

Adana'da geçen pazar günü kaybolduktan sonra gece bıçaklanarak öldürülmüş ve yakılmış vaziyette bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz, gözyaşları arasında toprağa verildi. Minik Gizem'in annesi ve ablaları cenazede baygınlık geçirdi.

Adana Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi yapılan Gizem Akdeniz'in cenazesi, son kez Tellidere Mahallesi'ndeki evlerine getirildi. Cenaze buradan toprağa verilmek üzere Kabasakal Mezarlığı'na getirildi.

Cenazenin getirilişi sırasında Gizem'in ailesi ve yakınları gözyaşı döküp feryat etti.

Annesi Hatice, ablaları Gamze ve Emine, gasilhaneye konulan minik Gizem'i görmek isterken baygınlık geçirdi. Anne ve kızları mezarlıkta bulanan ambulansa alınarak müdahale edildi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, baba Mustafa Akdeniz'e başsağlığı diledi. Baba ise Sözlü'ye sarılarak gözyaşı döktü.

Kılınan namazın ardından minik Gizem'in cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.
ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Öldürülmüş halde bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in katil zanlısı, geniş güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edildi.

Gizem'in kaybolmasıyla ilgili oluşturulan özel ekip tarafından yakalanan zanlı S.A. (25), Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sağlıkkontrolü için Adana Adli Tıp Birimi'ne getirildi.

Zırhlı araçla getirilen ve çelek yelek giydirdilen zanlı için çok sayıda çevik kuvvet ekibi ve sivil polis bina çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen S.A'nın araca bindirildiği sırada çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV