banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Güngören'de silahlı saldırı: 2 ölü

Güngören'de, bir otomobile düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti.

08 Mart 2016 Salı 09:28
Güngören'de silahlı saldırı: 2 ölü
banner299
Güngören'de silahlı saldırı: 2 ölü
Güngören'de, bir otomobile düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti.

Güngören'de bir otomobilde bulunan 2 kişi uğradıkları silahlı saldırı sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Acı haberi alarak olay yerine gelen aile yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Olay, dün akşam İnönü Caddesi üzerinde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bir otomobilde bulunan Ethem Sasa ve Fırat Kızıltaş'a yönelik silahlı saldırı düzenledi. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, saldırıya
uğrayan bir şahıs otomobilde diğeri ise kaldırımda hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliği aldıktan sonra inceleme başlattı. Polis ekipleri incelemelerde bulunurken çevredeki güvenlik kameralarını alarak eşkâl tespitinde bulundu.



Silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Ethem Sasa ve Fırat Kızıltaş'ın yakınları olduğu iddia edilen aile yakınları acı haberi almasının ardından olay yerine geldi. Olay yerine gelerek Ethem Sasa ve Fırat Kızıltaş'ın cansız bedenlerini gören aile yakınları şoka girdi. Sinir krizleri geçiren aile yakınlarını olay yerindeki polis ekipleri zor sakinleştirdi.

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Ethem Sasa ve Fırat Kızıltaş'ın cansız bedenleri Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Şahısların hayatını kaybettiği otomobil ise çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı. Otomobilin çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından İnönü Caddesi yaya ve araç trafiğine açıldı.

Güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından şüpheli şahıslar tespit edilirken, şahısların yakalanmasına ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldı.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV