banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Hastane tuvaletinde doğum yaptı, bebek öldü

Bursa’da, bir akrabasıyla girdiği evlilik dışı ilişki sonucu hamile kalan 23 yaşındaki A.K., sancıları artınca gittiği hastanenin tuvaletinde doğum yaptı.

14 Eylül 2015 Pazartesi 19:37
Hastane tuvaletinde doğum yaptı, bebek öldü
banner299
Hastane tuvaletinde doğum yaptı, bebek öldü
Bursa’da, bir akrabasıyla girdiği evlilik dışı ilişki sonucu hamile kalan 23 yaşındaki A.K., sancıları artınca gittiği hastanenin tuvaletinde doğum yaptı.

Tuvalete düşen kız bebek yaşamını yitirirken, aşırı kan kaybeden genç kadın ise kapı kırılarak içeri girildikten sonra tedavi altına alındı.

Bursa'da yaşayan A.K., iddiaya göre bir akrabasıyla girdiği ilişki sonucu hamile kaldı. Hamile kaldığını ailesi dahil kimseye söyleyen genç kız, ilerleyen aylarda karnındaki şişliği korse takıp, bol kıyafetler giyerek gizledi. Doğumuna az bir süre kalan A.K., bugün mide bulantısı ve kusma rahatsızlıkları artınca Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti.

Beylikdüzü Oto Servisi

Burada doktorların tahlil için idrar istediği genç kız, tuvalete girdikten sonra doğum sancıları iyice arttı ve kendi kendine doğum yaptı. A.K.'nın attığı çığlıkları duyan kadın güvenlik görevlileri, kapıyı kırıp içeri girdi. Tuvalete düşen 2 kilo 500 gram ağırlığındaki kız bebeğin yaşamını yitirdiği belirlenirken, aşırı kan kaybeden ve baygın halde bulunan A.K. ise aynı hastanede tedavi altına alındı.Polis, savcının talimatı ile ölen bebeğin cesedini otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Polis, genç kız ile ilişkiye girdiği öne sürülen kimliği açıklanmayan akrabasını arıyor.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV