banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Havaalanında Kemer ve Ayakkabı Çıkarılmayacak.

Atatürk Havalimanı Dış ve İç Hat Terminal girişlerinde yapılan aramalarda artık kemer ve ayakkabılar çıkarılmayacak.

16 Haziran 2011 Perşembe 23:19
Havaalanında Kemer ve Ayakkabı Çıkarılmayacak.
banner322
Havaalanında Kemer ve Ayakkabı Çıkarılmayacak.
Atatürk Havalimanı Dış ve İç Hat Terminal girişlerinde yapılan aramalarda artık kemer ve ayakkabılar çıkarılmayacak. Atatürk Havalimanı Güvenlik Komisyonu yolcuların şikayetleri üzerine Temmuz ayından itibaren bu uygulamayı kaldıracak.
İstanbul Vali Yardımcısı ve Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın, yaptığı açıklamada gelen talepleri Güvenlik Komisyonu’nda değerlendirdiklerini belirterek, "Bir ay önce güvenlik komisyonunda bu durumu değerlendirdik. Özellikle yolcularımıza en iyi hizmeti nasıl sunabiliriz diye. İlk girişte yolcularımızın ayakkabı ve kemer çıkarma konusunda talepleri geldi. Bizde değerlendirdik.

X-Ray’lerde özellikle paketlerin içini görebilmemiz çok önemliydi ama kişilerin üst aramalarında kemer ve ayakkabı çok risk taşımıyordu. Uluslararası boyutta önemli bir imajdı. Buna hep beraber karar verdik. Bundan sonra hiçbir yolcudan kemer ve ayakkabı çıkarttırmayacağız. Böyle bir uygulamaya başlayacağız"dedi.

Aydın, uygulamanın Temmuz ayı içerisinde başlatılacağını kaydetti. Aydın, gazetecilerin ilk arama noktalarının tamamen kaldırılmasına ilişkin sorularına da şimdilik düşünülmediğini söyledi.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV